Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Yoga opleidingen

23 beoordelingen

Hier vindt je de onze Yoga opleidingen met onderander de geweldige yoga alliance opleidingen. 

Hoe kan ik mij inschrijven? 

Je kunt je aanmelden op onze inschrijfpagina. Hier vul je een formulier in met je persoonlijke gegevens en de keuze voor je opleiding/pakket. Na inschrijving ontvang je een bevestiging op de mail en wordt er contact met je opgenomen over de vervolgstappen.

Wanneer beginnen de opleidingen?

Goede vraag! Bekijk onze agenda met toekomstige cursusdata voor een compleet overzicht van alle Yoga opleidingen, startdatums en locaties. 

Zijn de personal trainer opleidingen in meerdere talen te volgen? 

De meeste Yoga opleidingen worden in het Nederlands en Engels gegeven. Ook de opdrachten en toetsing worden afgenomen in het Nederlands/Engels. Yoga alliance zijn wel in het Engels te volgen. Handig voor als je in het buitenland wilt gaan werken

Zijn de opleidingen en cursussen erkend en is dat belangrijk? 

Ja! Sport&People is een wereldwijd erkend opleidingsinstituut, dit is uniek in Nederland! Diverse opleidingen zijn erkend door NL ActiefEREPSNASM, Yoga Alliance en ACE. Per opleiding wordt aangegeven of deze erkend is en door welk instituut. Wist je dat het volgen van een erkende opleiding jouw baankansen en carrièremogelijkheden flink verhogen? 

Ik kan bepaalde lesdagen niet. Kan ik dit inhalen? 

Het is mogelijk om lessen in te halen. Gelieve contact op te nemen met planning@sport-people.nl. Ook voor het verplaatsen van de opleiding of cursus door omstandigheden moet je contact opnemen met de planningsectie van Sport&People. 

Kan ik de Yoga opleidingen volgen met een blessure? 

Ja! Het is mogelijk om de opleiding te volgen en af te ronden met een blessure. De lesdagen bestaan uit theorie en praktijk, maar met een blessure kun je aangepast deelnemen aan de praktijkonderdelen. Ook het examen kun je doen met een blessure. Er wordt dan door de examinator in het beoordelen rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Inschrijven
Alle fitness opleidingen
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons