Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Personal trainer Voordeelpakketten

Sport & People is dé personal trainer opleider van Nederland. Kies één van de onderstaande voordeelpakketten en bespaar tot honderden euro’s.

  • Nederlands en Europees erkend (NL-Actief / EREPS / NASM / ACE erkend)
  • Uitgebreide en diverse Personal Trainer pakketten
  • Personal Trainer pakketten tot EREPS level 5
  • Vrijheid met het inplannen van de opleidingen
  • Gespreid betalen mogelijk tot 20 termijnen

PT Studio pakket

Wil jij eigen baas worden en starten met een Personal Trainer studio of Boutique club? Dan zijn deze opleidingspakketten iets voor jou. Vergelijk ze hieronder.

Swipe naar links/rechts om onderstaande items te bekijken

Personal trainer opleiding MBO en HBO

Sport&People is dé opleider waar jij je personal trainer diploma kan behalen. Zoek je specifiek een fitness instructeur of personal trainer opleiding op MBO niveau? Dan past een EQF niveau 3 opleiding (zoals Fitnesstrainer A) of een EQF niveau 4 opleiding (zoals Fitnesstrainer B) bij jou. EQF niveau 3 is immers vergelijkbaar met het Nederlandse MBO-niveau 3. EQF niveau 4 is vergelijkbaar met het Nederlandse MBO-niveau 4. Zoek je een personal trainer opleiding op HBO niveau? Kies dan een opleiding of pakket op EQF niveau 5. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PT Medical pakket Master of PT Voeding en Lifestyle pakket Master. Heb je hier een vraag over? Of wil je graag vrijblijvend loopbaanadvies? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen personal trainer pakketten

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kunt je aanmelden op onze inschrijfpagina. Hier vul je een formulier in met je persoonlijke gegevens en de keuze voor je opleiding/pakket. Na inschrijving ontvang je een bevestiging op de mail en wordt er contact met je opgenomen over de vervolgstappen.

Wanneer beginnen de opleidingen?

Goede vraag! Bekijk onze agenda met toekomstige cursusdata voor een compleet overzicht van alle opleidingen, startdatums en locaties.

Zijn de personal trainer opleidingen in meerdere talen te volgen?

De meeste PT opleidingen worden in het Nederlands gegeven. Ook de opdrachten en toetsing worden afgenomen in het Nederlands. Fitness Trainer A English Ereps (level 3) en de NASM personal trainer opleiding zijn wel in het Engels te volgen. Handig voor als je in het buitenland wilt gaan werken

Waar kan ik een personal trainer opleiding volgen?

De opleidingen van Sport&People zijn door het hele land te volgen. Kijk hier voor een opleiding locatie bij jou in de buurt. Sommige opleidingen zijn naast klassikaal ook online via thuisstudie te volgen.

Zijn de opleidingen en cursussen erkend en is dat belangrijk?

Ja! Sport&People is een wereldwijd erkend opleidingsinstituut, dit is uniek in Nederland! Diverse opleidingen zijn erkend door NL Actief, EREPS, NASM en ACE. Per opleiding wordt aangegeven of deze erkend is en door welk instituut. Wist je dat het volgen van een erkende opleiding jouw baankansen en carrièremogelijkheden flink verhogen?

Hoelang duurt een personal trainer opleiding?

Op de diverse opleidingspagina’s staat weergeven hoelang een opleiding duurt. Zo duurt een Fitnesstrainer A opleiding bijvoorbeeld 4 maanden en een Fitnesstrainer B opleiding 5 maanden. De PT pakketten duren natuurlijk langer, want hier volg je meerdere opleidingen achter elkaar. In principe duurt een Personal trainer pakket 10 maanden.

Wat betaal ik voor een personal trainer opleiding?

Bij Sport&People kan je voor zeer scherpe en concurrerende prijzen personal trainer opleidingen volgen. Op de opleidingspagina’s staat duidelijk weergeven hoeveel de opleiding jou gaat kosten. Daarbij kan je in termijnen betalen en is thuisstudie nóg goedkoper dan klassikaal. Je kunt besparen door één van onze voordeelpakketten te kiezen.

Moet ik stage lopen bij de personal trainer opleidingen?

Voor Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B moet je voor elk onderdeel minimaal 40 uur stage hebben gelopen. Deze uren mag je helemaal zelf indelen of plannen. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met ander werk.

Ik kan bepaalde lesdagen niet. Kan ik dit inhalen?

Het is mogelijk om lessen in te halen. Gelieve contact op te nemen met planning@sport-people.nl. Ook voor het verplaatsen van de opleiding of cursus door omstandigheden moet je contact opnemen met de planningsectie van Sport&People.

Kan ik de personal trainer opleidingen volgen met een blessure?

Ja! Het is mogelijk om de opleiding te volgen en af te ronden met een blessure. De lesdagen bestaan uit theorie en praktijk, maar met een blessure kun je aangepast deelnemen aan de praktijkonderdelen. Ook het examen kun je doen met een blessure. Er wordt dan door de examinator in het beoordelen rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons