Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

ACE

Sport&People mag zich met trots exclusieve opleider met een ACE erkenning noemen voor de Benelux. Het gaat hierbij om de volgende 3 opleidingen:

  • Personal Trainer
  • Health Coach level 5
  • Exercise for Health Specialiast level 5

Wat is ACE?

ACE staat voor American Council on Exercise, en is een non-profitorganisatie die is opgericht in 1985. Vandaag de dag is ACE de grootste non-profit organisatie ter wereld op het gebied van certificering van gezondheid (fitness) opleidingen. Zo blijkt dat er nu wel 90.000 gecertificeerde professionals zijn met meer dan 100.000 ACE certificeringen. 

De missie van ACE is om meer mensen in beweging te krijgen. Dit doen zij door zelf programma's uit te voeren, initiatief te ondernemen en eigen inspanningen te leveren.  Een voorbeeld hiervan is de ACE Mover Method. Dit is een filosofie die een gezonde levensstijl mogelijk maakt door mensen in staat te stellen om gezondere keuzes te maken. 

De opleidingen van ACE zijn geaccrediteerd door de National Commission for Certifying Agencies (NCCA). Dit wordt ook wel als de gouden standaard gezien op het gebied van accreditatie van certificeringsprogramma's in de fitness en gezondheid. 

ACE opleidingen bij Sport&People 

Sport&People mag zich met trots exclusieve opleider met een ACE erkenning noemen voor de Benelux en Denemarken. Het gaat hierbij om de volgende 3 opleidingen: 

Fitnesstrainer B opleiding 

De Fitnesstrainer B opleiding is een zeer populaire opleiding en is de vervolgopleiding van Fitnesstrainer A. In deze personal trainer opleiding leer je alles over het 1-op-1 begeleiden van klanten en zet jij de volgende stap in je fitness carrière. Deze opleiding is klassikaal en online te volgen en heeft een duur van 5 maanden. 

Fitnesstrainer B opleiding  

Opleiding Health coach op level 5 ACE 

De Health coach opleiding is een Europees ACE erkende opleiding en is een opleiding die je alles leert over de coaching van klanten die extrinsiek gemotiveerd zijn. Dit zijn klanten die barrières ervaren die verandering van leefstijl in de weg staan. 

Health coach level 5 ACE

Opleiding Exercise for Health Specialist op level 5 ACE

De Exercise for Health Specialist opleiding leert je alles over de meest voorkomende aandoeningen, welke trainingsintensiteit je daarvoor moet afstemmen en hoe de voeding kan bijdragen aan een gezondere levensstijl. Deze opleiding duurt 8 maanden en is wordt 1 a 2 keer paar jaar centraal gehouden.

Exercise for Health specialist

logo samenwerkingspartnerACE
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons