Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Yoga Alliance

Yoga Alliance is een Amerikaans instituut welke gericht is op het bevorderen van de kwaliteit van yogaopleidingen en -lessen.

Wat is Yoga Alliance?  

Yoga Alliance is opgericht in 1999 en is een Amerikaanse non-profitorganisatie die de yoga gemeenschap vertegenwoordigd. Met meer dan 7000 geregistreerde yogascholen en meer dan 100.000 geregistreerde yogaleraren is Yoga Alliance ook de grootste non-profitorganisatie voor de yoga gemeenschap. 

Wat doet Yoga Alliance? 

Yoga Alliance staat voor met hoge kwaliteit yogales geven en wil dus de kwaliteit van yoga opleidingen en -lessen bevorderen. Dit doen zij door yogascholen en yogadocenten de tools te geven om de yogalessen tot een succes te maken. Verder heeft Yoga Alliance ook een verantwoording team. In dit team zitten mensen die contactpersoon zijn voor mensen die van mening zijn dat er een persoon of organisatie is die het beleid van Yoga Alliance schendt. Op die manier probeert Yoga Alliance de kwaliteit, integriteit en veiligheid hoog te houden. 

Yoga Alliance opleiding

Yoga Alliance opleiding bij Sport&People 

Sport&People is één van de weinige erkende Yoga Alliance opleidingsinstituten van Nederland. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een internationaal erkend RYT-200 of RYT-300 diploma. RYT staat voor Registered Yoga Teacher en met dit diploma kan je in Nederland, maar ook wereldwijd yogalessen geven. 

Yoga Alliance opleiding 200H

Wil jij een yogadocent worden? Dan is de Yoga Alliance opleiding van Sport&People een aanrader. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze opleiding te volgen, dus iedereen kan deze opleiding volgen. Deze 200 uur durende yoga opleiding is Engelstalig en leert je alle belangrijke elementen om aan de slag te kunnen als yogadocent. Deze opleiding is online en kan je dus op volledig eigen tempo volgen. Het is wel fijn als je de Engelse taal enigszins beheerst om de opleiding goed te kunnen volgen.

Yoga Alliance Opleiding 200H

Yoga Alliance opleiding 300H

Na het volgen van de Yoga Alliance opleiding 200H is er ook de mogelijkheid om de online advanced yoga instructeur opleiding van 300 uur te volgen. Dit is verreweg de meest populaire yoga opleiding van dit moment. Deze opleiding kan je geheel op eigen tempo volgen en vertelt je alles over meditatieoefeningen, lesgeven, yogastijlen en voorbereiden van lessen. Net als de 200H yoga opleiding is deze opleiding Engelstalig en is de opleiding alleen online te volgen. 

Yoga Alliance Opleiding 300H

Yoga Alliance

Overige yoga opleidingen

Naast de yoga opleidingen van Yoga Alliance bieden wij bij Sport&People ook andere yoga opleidingen/cursussen aan. Deze yoga opleidingen zijn door het hele land te volgen en voltooi je al in enkele dagen. 

Power Yoga opleiding 1 

Deze 4 daagse yoga opleiding leert je alles op zelfstandig op een veilige manier les te geven. Zo kan jij snel beginnen als yoga docent. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten die in korte tijd alles vertellen over onder andere de geschiedenis en het belang van de juiste yoga-attitude. Voor deze cursus heb je geen vooropleiding nodig en na het volledig volgen van de cursus krijg je een diploma. De cursus is alleen klassikaal te volgen. 

logo samenwerkingspartnerYoga Alliance
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons