Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Yoga Alliance

Yoga Alliance is een Amerikaans instituut welke gericht is op het bevorderen van de kwaliteit van yogaopleidingen en -lessen.

Wat is Yoga Alliance?  

Yoga Alliance is opgericht in 1999 en is een Amerikaanse non-profitorganisatie die de yoga gemeenschap vertegenwoordigd. Met meer dan 7000 geregistreerde yogascholen en meer dan 100.000 geregistreerde yogaleraren is Yoga Alliance ook de grootste non-profitorganisatie voor de yoga gemeenschap. 

Wat doet Yoga Alliance? 

Yoga Alliance staat voor met hoge kwaliteit yogales geven en wil dus de kwaliteit van yoga opleidingen en -lessen bevorderen. Dit doen zij door yogascholen en yogadocenten de tools te geven om de yogalessen tot een succes te maken. Verder heeft Yoga Alliance ook een verantwoording team. In dit team zitten mensen die contactpersoon zijn voor mensen die van mening zijn dat er een persoon of organisatie is die het beleid van Yoga Alliance schendt. Op die manier probeert Yoga Alliance de kwaliteit, integriteit en veiligheid hoog te houden. 

Yoga Alliance

Yoga Alliance opleiding bij Sport&People 

Sport&People is één van de weinige erkende Yoga Alliance opleidingsinstituten van Nederland. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een internationaal erkend RYT-200 diploma. RYT staat voor Registered Yoga Teacher en met dit diploma kan je in Nederland, maar ook wereldwijd yogalessen geven. 

Yoga Alliance opleiding 

Wil jij een yogadocent worden? Dan is de Yoga Alliance opleiding van Sport&People een aanrader. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze opleiding te volgen, dus iedereen kan deze opleiding volgen. Deze 200 uur durende yoga opleiding is Engelstalig en leert je alle belangrijke elementen om aan de slag te kunnen als yogadocent. Deze opleiding is online en kan je dus op volledig eigen tempo volgen. Het is wel fijn als je de Engelse taal enigszins beheerst om de opleiding goed te kunnen volgen.

Yoga Alliance Opleiding

logo samenwerkingspartnerYoga Alliance
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 18 beoordelingen