Personal trainer opleidingspakketten

Sport en People is dé personal trainer opleider van Nederland. Kies één van de onderstaande opleidingspakketten en bespaar tot honderden euro’s.

  • NL-Actief / Fitvak erkend / EREPS (Europese erkenning)
  • Te volgen op locaties door heel Nederland
  • Ervaren docenten met praktijkkennis
  • Gespreid betalen mogelijk

Diverse Personal trainer opleidingspakketten

Hieronder vind je onze populaire personal trainer opleidingspakketten. Elk opleidingspakket bevat altijd Fitvak A met één of meerdere aanvullende cursussen. Het platinum pakket is het meest gekozen pakket en tevens het meest complete opleidingspakket. Hierin zijn fitness trainer a, fitness trainer b en bijna alle aanvullende cursussen inbegrepen.

De opleidingen en cursussen hoeven niet direct achter elkaar te worden gevolgd. Je kunt zelf inplannen wanneer je ze wilt volgen. Je kunt alle personal trainer opleidingen betalen in 15 maandelijkse termijnen, zonder extra kosten. Selecteer hieronder het pakket dat past bij jouw ambities.

Diplomering personal trainer opleidingen

Sport&People is een Fitvak erkend opleidingscentrum. Fitvak is de branche-organisatie van erkende sport- en bewegingscentra in Nederland en o.a. verantwoordelijk voor de kwaliteit van examinering. Al onze examens worden dan ook getoetst door het Fitvak examenbureau. Voor elke opleiding die je via Sport & People volgt ontvang je een erkend diploma of certificaat.

Opleidingslocaties

Je kunt onze personal trainer opleidingen door het hele land volgen. Er zijn meer dan 10 opleidingslocaties beschikbaar. Bekijk alle opleidingslocaties.

Startdata

Je kunt op vele momenten in het jaar starten met jouw opleidingstraject. Bekijk een overzicht van alle cursusdata.

Vooropleiding

Je hebt geen vooropleiding nodig voor onze sportopleidingen. Alleen voor Fitvak B is een vereiste dat je eerst Fitvak A hebt afgerond.

Lesgeld

Alle opleidingspakketten kun je in 15 maandelijkse termijnen betalen. Hier rekenen wij geen extra kosten voor. Ook kun je vaak tot 50% van het lesgeld terugkrijgen via jouw belastingaangifte. Kijk op de site van de belastingdienst of in de kolom ‘belastingvoordeel’ op deze pagina om te berekenen hoeveel lesgeld jij kunt terugkrijgen.

Inhoud van de opleidingspakketten

Elk opleidingspakket bevat twee of meer van de onderstaande opleidingen voor (toekomstig) personal trainers.

Fitvak A / fitness trainer A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van het Fitvak A diploma. De volgende onderdelen komen zowel in de theorie- als in de praktijklessen aan bod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast. Hierdoor kun je de stof sneller beheersen. Lees meer informatie over de fitness trainer A opleiding.

Fitvak B / fitness trainer b opleiding

Fitness Trainer B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken die daar betrekking op hebben. Na deze opleiding ben je in staat om 1-op-1 (Personal Training) sporters, topsporters en mensen met blessures en / of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden. Lees meer informatie over de fitness trainer B opleiding.

Bootcamp Pro opleiding

Na afronding van deze cursus ben je in staat om een complete, veilige, uitdagende en leuke Bootcamp les te verzorgen voor verschillende niveaus en waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten waaraan een training moet voldoen. Daarnaast leren wij je ook hoe je met Bootcamp lessen een succesvolle en financieel interessante business kunt opbouwen. Lees meer informatie over de bootcamp pro opleiding.

Kettlebell Pro opleidingen

Bij de opleiding Kettlebell Pro leer je alles wat je wilt weten over het gebruik van de Kettlebells en hoe je dit het beste kunt toepassen als personal trainer. Kettlebell Pro is een 2-daagse opleiding. De opleiding bestaat voornamelijk uit praktijklessen en een klein gedeelte theorie. Lees meer informatie over de bootcamp pro opleiding.

Sport en voeding opleiding

Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een ervaren diëtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen. De opleiding is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en richt zich op diverse doelgroepen. Lees meer informatie
over de sport en voeding opleiding.

Functional training opleiding

Tijdens de opleiding Functional Training leer je als cursist klanten begeleiden op basis van hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van jong tot oud en van sporter tot iemand met een blessure. Tijdens de opleiding spelen we in op alle trends op het gebied van functionele training. We werken met de nieuwste tools van
Bosuballs, Kettlebells en TRX banden. Daarnaast bieden we trainingsprogramma’s aan die je direct in de praktijk kunt toepassen. Hierdoor kan je de functionele trainingen dynamischer, effectiever, gevarieerder en leuker te maken. Lees meer informatie over de functional training opleiding.

Personal trainer business opleiding

In de opleiding Fitness Trainer B wordt uitgebreid stilgestaan bij het bouwen aan jouw eigen bedrijf. Denk hierbij aan belangrijke succesfactoren zoals: marketing, sales, strategie en branding. Uiteraard zal het vak Personal Training ook uitgebreid aan bod komen. Denk hierbij aan trends en ontwikkelingen en zakelijke gerelateerde stof en kennis. Lees meer
informatie over de personal trainer business opleiding


Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hulp nodig?

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 6 beoordelingen