Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

FEG Library - online bibliotheek

23 beoordelingen

Met het materiaal uit onze Library kan jij jezelf verder ontwikkelen als ondernemer en trainer. Tools, wetenschappelijke artikelen, teksten voor contracten, ze staan er allemaal in. Als trainer-ondernemer hoef je met de hulp deze handige publicaties niet opnieuw het wiel uit te vinden. Je kunt er zo mee aan de slag. Onder andere kun je tussen de honderden publicaties het volgende downloaden: - Taakfunctieomschrijvingen - Inhoudelijke wetenschappelijke publicaties - Intake formulier of PARQ lijst - Diverse voorbeeldcontracten

Thuisstudie

Totaal€ 69,-

€ 13,80 korting

€ 55,20

Black Friday deal 20% korting

€ 55,20
Eenmalig

FEG Library

Dit is onze online bibliotheek hier vindt je allemaal interessante artikelen, voorbeeld contracten en verschillende studies. Bij het kiezen van 1 van onze personal trainer pakketten, krijg je gratis toegang tot https://www.feglibrary.com/nl/


Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Inschrijven
Alle fitness opleidingen

Wellicht ook interessant?

 • Personal Trainer Business opleiding

  Personal Trainer Business opleiding

  De opleiding is ideaal als je graag aan de slag wil gaan als zelfstandig personal trainer. Alle lessen in deze cursus worden gegeven door ervaren docenten met veel kennis en praktijkervaring.

  Maak nu een vliegende start met jouw zakelijke carrière als personal trainer door het volgen van deze opleiding!

 • Master in Clubmanagement

  Master in Clubmanagement

  Wil jij als zelfstandig personal trainer aan de slag, een eigen studio starten of manager worden bij een fitnessclub? Dan is de Master in Clubmanagement iets voor jou! De opleiding is zowel klassikaal als on-demand te volgen. Zet de eerste stap in je ontwikkeling naar manager of zelfstandig ondernemer en start vandaag nog met deze opleiding!

 • Business coaching

  Business coaching

  Is jouw droom een eigen Personal Training Business te starten? Maar heb je veel vragen over waar te beginnen of hoe nu verder na het aanvragen van je KvK?
  Wij helpen je graag. Plan nu een individueel gratis kennismakingsgesprek in!

 • Personal Trainer Studio & Boutique Tour

  Personal Trainer Studio & Boutique Tour

  Na het succes van maar liefst 7 tours in zowel Amsterdam, Rotterdam als Antwerpen staan wij weer te poppelen om jou als fitnessprofessional en -ondernemer mee te nemen tijdens nieuw geplande tours. Tijdens deze Personal Trainer Studio & Boutique Tours nemen we jou als fitness professional mee naar toonaangevende clubs en boutique studio's met het doel je te informeren én te inspireren zodat je vol nieuwe energie en plannen aan de slag kunt voor jouw club en/of studio.

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons