Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

BlackBoxPublishers

Bij Sport & People vinden we het belangrijk dat alle opleidingen hoge kwaliteit content bevatten op basis van wetenschappelijke onderzoeken uit de fitnessbranche. Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met BlackBoxPublishers: dé uitgever van boeken op gebied van Fitness en Health waarmee professionals hun kennis over de branche kunnen vergroten en op peil houden. Bijna al onze studieboeken en inhoud van de opleidingen komen uit de publicaties die BlackBoxPublishers heeft gepubliceerd. 

BlackBoxPublishers is onder andere verantwoordelijk voor het uitbrengen van Markt & Trendrapporten in opdracht van NL Actief. Deze bevatten een schat aan data waar professionals bedrijfsmatige voordelen uit kunnen halen. Een behoorlijk aantal van de uitgaven richt zich op gedrag en gedragsverandering bij cliënten van een professional. Daarnaast zijn er uitgaven die praktisch van aard zijn zoals trainingskaarten of speelkaarten met fitnessoefeningen. 

BlackBoxPublishers is al tien jaar publicatiepartner van EuropeActive, de Europese non-profit koepelorganisatie die de belangen van fitness en de gezondheidssector bij de EU-instellingen vertegenwoordigt. Sinds 2020 is BBP onderdeel van de Fitness Education Group (FEG), de marktleider in opleidingen voor fitness en health professionals.

logo samenwerkingspartnerBlackBoxPublishers
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons