Opleidingen

Van Fitness Trainer A tot Voeding & Sport: kies de opleiding die bij jou past! 

 • Fitness Trainer A Fitvak (NL-Actief)

  Als Fitness Trainer A Fitvak instructeur beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. O.a komen de volgende onderdelen in zowel de theorie- als in de praktijklessen aanbod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

 • Fitness Trainer A SPOED

  Wil je graag aan de slag als Fitness Trainer, dan is dit dé Fitness Trainer A opleiding die jou klaar stoomt voor de arbeidsmarkt. Sport&People maakt van jou een Fitness professional!

 • Fitness Trainer B Fitvak (NL-Actief)

  Fitness Trainer B Fitvak opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken daar omheen. De cursist is hierna in staat om 1-op-1 (Personal Training) sporters, topsporters en mensen met blessures en /of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

 • Bootcamp Pro

  Wil jij één van de beste Bootcamp Trainers worden van Nederland en van jouw lessen een commercieel succes maken? Dan is deze opleiding een ‘must’!

 • Kettlebell Pro

  Kettlebell trainingen zijn hele effectieve traingen. Maar hoe maak je een effectieve training en zorg je ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt?

 • Personal Trainer Business

  Ben jij minimaal in het bezit van het NL-Actief / Fit!vak Fitness Trainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training business opzetten of meer omzet halen uit je huidige business?

 • Functional Training

  In het cursusonderdeel Functional Training leer je als cursist klanten begeleiden op basis van hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van JONG tot OUD en van sporter tot iemand met een blessure.

 • Sport & Voeding

  Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een diëtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen.

 • Coachen van klanten met Obesitas (Deze cursus is BGN-erkend)

  Wat is obesitas? Er wordt inzicht gegeven in de onderzoeken naar % tot nu toe - We leren je de verschillen te herkennen van eetbuien/ eet verslaving en hoe jij hier een rol in kan spelen met jouw begeleiding - Wij leren jou diverse modellen als het gaat om toepassen van gedragsverandering. Waar te beginnen en hoe de klant te begeleiden - Motiverende gespreksvoering - Praktische opdrachten voor je klant om direct toe te passen - Kortom deze opleiding geeft jou een duidelijke aanpak hoe de klant te begeleiden en welke dingen vooral achter wegen te laten.

Hulp nodig?

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina