Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dagcursus Prenatal & Postpartum Exercise

23 beoordelingen

Regelmatig komt het voor dat jouw klant je verteld in verwachting te zijn of juist net bevallen is en weer wil gaan sporten. Hoe ga je hiermee om? Wellicht weet je zelf al veel uit eigen ervaring, maar dit wilt niet zeggen dat dit ook werkt voor iedere klant.

Klassikaal

Totaal € 150,-
€ 150,-
Eenmalig

Dagcursus Prenatal & Postpartum Exercise

Inhoud dagcursus:

 • Diverse ademhalingstechnieken
 • Je leert welke klachten bij een zwangerschap horen en hoe hiermee om te gaan.
 • Het voeren van een intake gesprek, welke vragen stel je aan een zwangere of net bevallen vrouw.
 • Welke beweeg en voedingsadviezen je kan geven tijdens en na de zwangerschap.

Dit is een unieke workshop met diverse interessante onderwerpen. Voor jou als personal trainer een mooie kans om je te onderscheiden van andere personal trainers.

Mannelijke trainers laten deze klanten vaak aan vrouwen over. Geheel onterecht want mannen kunnen vrouwen net zo goed trainen en coachen tijdens zwangerschap. Voel jij je toch wat onzeker met welke vragen zijn gepast en wat kan ik wel en niet adviseren tijdens deze bijzondere fase voor de vrouw dan ga je deze dag als een openbaring ervaren met veel praktische tips en tools.

Deze dagcursus is onderdeel van de Exercise for Health Specialist opleiding. Na het volgen van de cursus ontvang je een deelname certificaat.

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Cursusdata
Inschrijven
StartdatumPlaatsVariantTypeCursusdata
Geen data beschikbaar
Alle fitness opleidingen

Wellicht ook interessant?

 • Exercise for Health Specialist EREPS level 5

  Exercise for Health Specialist EREPS level 5

  Tijdens de opleiding 'Exercise for Health Specialist' (EREPS Level 5) worden de meest voorkomende aandoeningen (verschillende ziektebeelden) besproken. Gedurende de opleiding leer je o.a. wat een aandoening inhoudt, de juiste trainingsintensiteit daarop af te stemmen en hoe voeding kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

 • Cursus Ademcoach

  Cursus Ademcoach

  Wil jij meer kennis en praktische handvatten voor het verbeteren van de algehele ademhaling en/of het verbeteren van de ademhaling ter ondersteuning van sportactiviteiten? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Bij deze cursus ontdek je de kracht van de adem. Lees snel verder.

 • Specialist Zwangerschap en Postpartum opleiding

  Specialist Zwangerschap en Postpartum opleiding

  Wil jij zwangere vrouwen gaan trainen als Personal Trainer? Schrijf je dan in voor de opleiding Personal Training Specialist Zwangerschap en Postpartum bij Sport & People.

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons