Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

SPORT&PEOPLE: EUROPEES ERKEND TOT LEVEL 5 IN EUROPA.

  • Ereps level 3 (Fitnesstrainer A)
  • Ereps level 4 (Fitnesstrainer B)
  • Ereps level 4 (Exercise in Pregnancy and Postpartum)
  • Ereps level 5 (Exercise for Health Specialist)
  • Ereps level 5 (Weight Management Specialist - Health Coach)

Wat is EREPS? 

EREPS staat voor European Register of Exercise Professionals en is een onafhankelijk internationaal register voor personal trainers, fitness instructeurs en docenten binnen de fitness- en gezondheidsbranche. Het doel van deze organisatie is om ervoor te zorgen dat elke personal trainer, fitnessinstructeur of sportleraar in Europa over de juiste kwalificaties beschikt. Dit allemaal om mensen veilig en effectief te kunnen laten sporten. 

Ereps maakt deel uit van EuropeActive en dit is een non-profit organisatie die de hele Europese fitness- en gezondheidssector vertegenwoordigt. 

EREPS opleidingen bij Sport&People

Doormiddel van goede en erkende diploma's ben je optimaal voorbereid op een mooie toekomst in de fitnessbranche. Je kan na een opleiding bij Sport&People nationaal als Internationaal aan de slag als personal trainer. Sport&People heeft een EREPS certificering op level 3, 4 en 5!

EREPS level 3 

Deze opleiding wordt ook wel Fitnesstrainer A genoemd en is dé opleiding om te starten in de fitnessbranche. Deze opleiding is vergelijkbaar met MBO-niveau 3 en je hebt geen vooropleiding nodig om de opleiding te volgen. Deze opleiding leert je alle basisonderdelen om aan de slag te kunnen als personal trainer of fitness instructeur. Fitnesstrainer A is door het hele land te volgen en heeft ongeveer een duur van 4 maanden.

EREPS Level 3               

EREPS level 4 

Deze opleiding wordt ook wel Fitnesstrainer B genoemd en is de vervolgopleiding van Fitnesstrainer A. In deze opleiding leer je alles over het 1-op-1 personal trainer geven aan diverse doelgroepen. Deze opleiding is vergelijkbaar met MBO-niveau 4 en heeft ongeveer een duur van 5 maanden. 

EREPS Level 4

EREPS level 5

Deze opleiding wordt ook wel Exercise for Health Specialist genoemd en leert je alles over het trainen van mensen met een bepaald ziektebeeld. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn met diabetes, obesitas of hart problemen. Om deze opleiding te volgen heb je een vooropleiding van minimaal level 4 nodig, zoals Fitnesstrainer B, en zo volg je dus een opleiding op HBO niveau. Ereps level 5 is klassikaal te volgen en heeft een duur van 20 lesdagen.

EREPS Level 5 

logo samenwerkingspartnerEREPS
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons