Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

CRKBO 

Het Register Kort Beroepsonderwijs

Crkbo 

Bij Sport & People streven we continu naar de hoogste standaarden in beroepsonderwijs binnen de sportsector. Het is dan ook met trots dat wij een erkende instelling zijn binnen het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Deze registratie is niet alleen een erkenning van onze kwaliteit en professionaliteit, maar stelt ons ook in staat om vrijgesteld onderwijs aan te bieden, wat een direct voordeel biedt voor onze studenten.

Centraal kwaliteitsregister voor onderwijsinstellingen

Het CRKBO is een centraal kwaliteitsregister voor onderwijsinstellingen die voldoen aan de Europese richtlijnen voor kwaliteitsborging. De registratie volgt een strenge audit, uitgevoerd door een externe en onafhankelijke partij. Dit proces verzekert dat onze opleidingen, cursussen en alle vormen van onderwijs niet alleen up-to-date zijn, maar ook voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen die relevant zijn voor de sportindustrie.

Europees erkend & Vrijgesteld van BTW

Voor onze studenten betekent dit dat zij opleidingen volgen die erkend zijn op zowel nationaal als Europees niveau, waardoor hun kwalificaties breed geaccepteerd en gewaardeerd worden. Bovendien biedt het fiscale voordelen, aangezien onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW, wat de toegankelijkheid verhoogt.

logo samenwerkingspartnercrkbo
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons