Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

NL-Actief - Fit!vak 


NL Actief

Wat is NL-Actief (voorheen Fit!vak)? 

NL actief is dé Nederlandse fitnessbranche organisatie en is opgericht in 1991. Voorheen had deze organisatie de naam Fit!vak. Bij NL-actief zijn fitnessclubs, fitness-studio’s en personal trainers (Fitned) aangesloten. Op dit moment zijn dat 1000 locaties en in totaal 3 miljoen fitness consumenten. 

Missie NL-actief  

NL actief heeft als missie om de kwaliteit in de fitnessbranche te waarborgen en te ontwikkelen om zo bij te dragen bij het meer sporten en bewegen van mensen.  

Visie NL-actief 

NL actief heeft als visie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de welzijn, gezondheid, vitaliteit en sociale binding voor de mens in Nederland. Zo zien zij zich als onmisbare schakel bij de vorming en realisatie van beleid op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid in Nederland.

NL Actief

Voordelen van een NL-actief diploma

  • NL-Actief is nationaal erkend (niveau 3 en 4)
  • Meest gevraagde branchediploma binnen sport- en bewegingscentra
  • Registratie in het Fitness Register Fitned en het Europese Fitness Register Ereps

NL-Actief opleidingen Sport&People

Doordat Sport&People al jaren een erkende NL-Actief / Fit!vak erkende opleidingscentrum is behalen wij een slagingspercentage van ruim 90%. Met 14 locaties in Nederland is er altijd de mogelijkheid om bij jou in buurt een kwaliteitsopleiding van Sport&People te volgen. 

De NL-Actief examinatoren nemen de examens af en zo weten fitnessclubs / organisaties dat zij met jou een kwalitatief goed opgeleide trainer binnenhalen. De volgende twee NL actief opleidingen zijn te volgen bij Sport&People.

Fitnesstrainer A 

Wil jij starten in de fitnessbranche en personal trainer of fitness instructeur worden? Dan is Fitnesstrainer A dé opleiding om mee te starten. Deze MBO-niveau 3 opleiding is zowel online als klassikaal te volgen bij Sport&People. Je hebt geen vooropleiding nodig en je gaat aan de slag met de basiskennis die elke personal trainer of fitness instructeur nodig heeft. De opleiding heeft een duur van 4 maanden en is door het hele land te volgen. 

Fitnesstrainer A

Fitnesstrainer B

De vervolgopleiding van Fitnesstrainer A is Fitnesstrainer B en is ook te volgen bij Sport&People. In deze MBO-niveau 4 opleiding leer je alles over het 1-op-1 begeleiden van cliënten en zet je de volgende stap in je carrière als personal trainer of fitness instructeur. De Fitnesstrainer B opleiding heeft een opleidingsduur van 5 maanden en is zowel online als klassikaal te volgen.

Fitnesstrainer B

logo samenwerkingspartnerNL Actief
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 18 beoordelingen