Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Business coaching

23 beoordelingen

Is jouw droom een eigen Personal Training Business te starten? Maar heb je veel vragen over waar te beginnen of hoe nu verder na het aanvragen van je KvK? Wij helpen je graag. Plan nu een individueel gratis kennismakingsgesprek in!

Thuisstudie

Totaal
€ 0,-
€ 0,-
Eenmalig

BUSINESS COACHING VOOR PERSONAL TRAINERS

Als Personal Trainer wil je het liefste bezig zijn met je passie. Dat snappen wij maar al te goed! Daarom is er LAPT Business Coaching voor Personal Trainers. Zij helpen je graag om financiën, administratie en overige randzaken op orde te krijgen. Meer focus op meer winst behalen en meer tijd voor je passie! Klinkt goed, toch?

Til nu jouw Personal Training Business naar het volgende niveau!

Vraag hieronder gratis een kennismakingsgesprek aan en ga aan de slag.

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Cursusdata
Inschrijven
StartdatumPlaatsVariantTypeCursusdata
Geen data beschikbaar
Alle fitness opleidingen

Wellicht ook interessant?

 • Personal Trainer Business opleiding

  Personal Trainer Business opleiding

  De opleiding is ideaal als je graag aan de slag wil gaan als zelfstandig personal trainer. Alle lessen in deze cursus worden gegeven door ervaren docenten met veel kennis en praktijkervaring.

  Maak nu een vliegende start met jouw zakelijke carrière als personal trainer door het volgen van deze opleiding!

 • Master in Clubmanagement

  Master in Clubmanagement

  Wil jij als zelfstandig personal trainer aan de slag, een eigen studio starten of manager worden bij een fitnessclub? Dan is de Master in Clubmanagement iets voor jou! De opleiding is zowel klassikaal als on-demand te volgen. Zet de eerste stap in je ontwikkeling naar manager of zelfstandig ondernemer en start vandaag nog met deze opleiding!

 • Sales vaardigheden voor beginners

  Sales vaardigheden voor beginners

  ​Wil jij klanten helpen met het maken van de juiste keuzes? En uiteindelijk meer sales draaien binnen jouw PT studio of sportschool? Dan is de thuisstudie basis sales vaardigheden iets voor jou. Schrijf je direct in en start!​

 • Personal Trainer Studio & Boutique Tour

  Personal Trainer Studio & Boutique Tour

  Na het succes van maar liefst 7 tours in zowel Amsterdam, Rotterdam als Antwerpen staan wij weer te poppelen om jou als fitnessprofessional en -ondernemer mee te nemen tijdens nieuw geplande tours. Tijdens deze Personal Trainer Studio & Boutique Tours nemen we jou als fitness professional mee naar toonaangevende clubs en boutique studio's met het doel je te informeren én te inspireren zodat je vol nieuwe energie en plannen aan de slag kunt voor jouw club en/of studio.

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons