Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Yoga Alliance Teacher 300H

23 beoordelingen

Wil je graag advanced yoga docent worden? Dan is deze erkende 300 uur durende online yoga opleiding echt iets voor jou. Meld je aan via het inschrijfformulier en start direct met de opleiding!

 • Erkend Yoga Alliance course
 • Verspreid te betalen
 • Het programma is in het Engels (ENGLISH COURSE)
 • Diverse locaties door heel Nederland
 • Vinyasa Flow Yoga opleiding
 • Diverse locaties door heel Nederland

Thuisstudie

Totaal
€ 1.175,-
€ 235,-
Prijs o.b.v 5 termijnen

Online yoga docent opleiding volgen?

Bij een specialist op het gebied van fitnessopleidingen mag de opleiding tot yoga docent natuurlijk niet ontbreken. Na het volgen van de Yoga Alliance RYT-200 kun je onze online advanced yoga instructeur opleiding van 300 uur in volgen. Lees snel verder en kom alles te weten over deze leuke en uitdagende vinyasa flow yoga opleiding.

Yoga Alliance opleiding

Yoga Alliance RYT-300 

Deze yoga opleiding is volledig geaccrediteerd door de Yoga Alliance. Dit is dé wereldwijde maatstaaf onder alle yoga opleidingen. Yoga Alliance is een Amerikaans instituut dat gericht is op het bevorderen van de kwaliteit van yogaopleidingen en -lessen. Deze erkende yoga opleiding staat ook wel bekend als RYT-300. De afkorting RYT staat voor Registered Yoga Teacher. De 300 staat voor het aantal trainingsuren. 

De RTY-300 opleiding is verreweg de meest populaire yoga opleiding van dit moment. Het is een advanced opleiding waarbij je alle belangrijke elementen leert om docent te kunnen worden: een vliegende start van jouw yoga carrière.

Vinyasa flow yoga opleiding

De geaccrediteerde Yoga Alliance online lerarenopleiding is gebouwd op een Vinyasa flow-stijl van yoga en omvat een mix van Yin, Restorative, Yoga Nidra, soundhealing en andere ontspanningstechnieken waaronder: een gedetailleerde analyse van yogahoudingen, ademhaling, meditatie, mudra's en meer. Bovendien leer je hoe je de principes van yoga kunt toepassen om een online en fysieke ruimte te creëren voor ontspanning en balans. Met behulp van de nieuwste technologie hebben we een uniek online trainingsplatform gecreëerd om je volledig op te leiden als ervaren yogaleraar. 

Online leren, volledig op eigen tempo

In elke virtuele sessie begin je met een mindfulness-meditatieoefening, met onze geweldig inspirerende instructeurs, die jouw yoga kennis, houdingen en bewegingen zullen helpen te verbeteren. Onze online lessen zijn een geweldige manier om de status te bepalen voor een spannende sessie van vooruit leren en in eigen tempo. Ook krijg je gratis toegang tot een restorative yoga workshop, yin yoga workshop en inversions workshop als onderdeel van jouw advanced opleiding!


Inhoud vinyasa yoga opleiding

De opleiding van 300 uur is verdeeld in 8 hoofdstukken. Elk hoofdstuk heeft acht delen:

 • Mindfulness: Dagelijkse mindfulness-meditatieoefening
 • Masterclass: 75min Vinyasa Masterclass (Dharma, Mandala, Kracht, Raket etc.)
 • Vaardigheidsontwikkeling: Toespraken en lezingen over diepgaande studies van yogafilosofieën en traditionele teksten, een kijk in de anatomie van het menselijk lichaam, inclusief energieanatomie en de relatie met yogahoudingen, samen met de toepassing ervan op yogabeoefening.
 • Praktische oefening: Oefen met het onderwijzen van verschillende yogastijlen, fysieke inzinking van geavanceerde variaties en assistentie.
 • Subtiele Masterclass: Yin, Nidra, Restorative yoga etc.
 • Zelfreflectie: Je schenkt aandacht aan je gedachten, emoties, beslissingen en gedrag door gegeven opdrachten.
 • Voorbereiden/uploaden: Iedere les maak je een video van jezelf tijdens het lesgeven. (je geeft les aan de onzichtbare student achter de camera, dus je hoeft niet iemand anders bij je te hebben)
 • Feedback: Zodra de video-upload is beoordeeld, geven we je gedetailleerde feedback en openen we het volgende hoofdstuk van je reis.

Schrijf je nu eenvoudig in

Diploma

Sport&People is één van de weinige erkende Yoga Alliance opleidingsinstituten van Nederland. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een internationaal erkend RYT-300 diploma. Tevens kan je je officieel registreren als Registered Yoga Teacher. Met jouw RYT-300 diploma kan je dus in Nederland, maar ook wereldwijd lesgeven. 

Heb je de Yoga Alliance opleiding 200 uur + 300 uur gevolgd dan ontvang je het diploma RYT-500!Meer informatie of loopbaanadvies?

Wil je graag meer informatie over deze 300 uur yoga opleiding? We vertellen je graag meer. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies.

Erkenningen

 • logo samenwerkingspartnerYoga Alliance

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Inschrijven
Alle fitness opleidingen

Wellicht ook interessant?

 • Yoga Alliance Teacher 200H

  Yoga Alliance Teacher 200H

  Wil je graag erkend yoga docent worden? Dan is deze erkende 200 uur durende online yoga opleiding echt iets voor jou. Meld je aan via het inschrijfformulier en start direct met de opleiding!

 • Yoga opleidingen

  Yoga opleidingen

  Ambieer jij een baan als erkend yoga docent? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor één van onze yoga opleidingen, zoals de RYT 200 of de RYT 300.

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons