Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

EuropeActive

EuropeActive is een non-profitorganisatie die al meer dan 21 jaar actief is in de fitness en gezondheid sector. Deze organisatie heeft als hoofddoel om de inactiviteit te bestrijden en en dus meer mensen vaker actief te laten zijn.

Wat is EuropeActive?

EuropeActive is een non-profitorganisatie gevestigd in België die al meer dan 21 jaar actief is in de fitness en gezondheid sector. Deze organisatie was eerder actief onder de naam European Health and Fitness Asociation (EHFA), maar heeft deze naam veranderd in 2015. Dit heeft de organisatie gedaan om duidelijk Europa en Actief naar voren te laten komen. Europa staat voor waar de organisatie vandaan komt en voor wie de organisatie is. Actief staat voor de missie om zoveel mogelijk mensen actief bezig te laten zijn. 

Missie EuropeActive 

Deze organisatie heeft als hoofddoel om de inactiviteit te bestrijden en en dus meer mensen vaker actief te laten zijn. Zij noemen het doel ook wel more people, more active, more often”. Dit doel proberen zij te bereiken door fitness en gezondheid bevorderende lichaamsbeweging voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk en haalbaar te maken. 

Visie EuropeActive

EuropeActive heeft als visie om de leidende Europese stem te zijn voor de fitness en gezondheid sector.  

EuropeActive

EuropeActive opleidingen bij Sport&People

Sport&People mag met trots de volgende twee opleidingen aanbieden in de Benelux en in Denemarken. 

Fitnesstrainer A Engels 

De Fitnesstrainer A opleiding wordt ook wel als de start gezien om aan de slag te gaan in de fitnessbranche. Deze opleiding is in het Nederlands te volgen, maar kan je ook in het Engels volgen door middel van EuropeActive. In deze opleiding leer je alle basisonderdelen om aan de slag te gaan, en dit doe je in een korte tijd van maar 4 maanden. Deze opleiding is klassikaal, maar ook online te volgen. 

Fitnesstrainer A (Nederlands)    Fitnesstrainer A (Engels) 

NASM Personal trainer opleiding

Wil jij personal trainer worden? Dan is deze opleiding een uitstekende optie. De NASM opleiding is een EREPS level 4 opleiding en wordt in samenwerking met EFAA opleidingen aangeboden. Deze opleiding zorgt ervoor dat jij je kan onderscheiden in de markt met een breed scala aan vaardigheden. Deze opleiding is door heel Nederland te volgen, maar je hebt wel de vooropleiding Fitnesstrainer A nodig. 

NASM personal trainer opleiding  

logo samenwerkingspartnerEurope Active
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons