Fitness opleiding Utrecht

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Utrecht. Je wordt opgeleid door prettige docenten met veel ervaring. Daarnaast ontvang je na elke opleiding een erkend diploma. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Utrecht? Bekijk dan eens onzepersonal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Utrecht?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Utrecht.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A (fitness trainer a) diploma. Onderdelen die terugkomen binnen deze fitnessopleiding zijn bijvoorbeeld: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast. Hierdoor kun je de theorie nog beter bevatten.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A(Fitvak A) diploma. Deze opleiding richt zich hoofdzakelijk op individuele begeleiding. De opgedane kennis uit jouw Fitvak A opleiding dient hiervoor als basis. Na deze opleiding ben je in staat om verschillende doelgroepen te begeleiden zoals (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Meer informatie

Personal trainer business opleiding

In de opleiding Fitness Trainer Business leer je om jouw eigen bedrijf te starten binnen de fitnesswereld. Je leert over zaken als marketing, sales, strategie en branding. Uiteraard gaan we het ook hebben over de vele trends en ontwikkelingen binnen de markt van personal trainers. De focus van deze opleiding ligt op zakelijke stof en kennis.

Meer informatie

Sport en voeding opleiding

Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een ervaren diëtist. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen. De opleiding is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en richt zich op voedingsplannen voor verschillende doelgroepen.

Meer informatie

Power yoga opleiding

Met de 4-daagse Power Yoga opleiding (module 1) zul je na 4 dagen in staat zijn zelfstandig en op een veilige manier les te geven vanuit de grondbeginselen van de dynamische yoga. Je gaat ontdekken wat yoga is, op welke wijze houdingen invloed hebben op het lichaam en geest en je leert welke houdingen er precies zijn.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.

Locatiegegevens

Op een schitterende en splinternieuwe locatie van Fitland in Utrecht vinden onze opleidingen plaats. De locatie is per auto eenvoudig te bereiken (gelegen langs de A2, ter hoogte van The Wall) en bovendien kun je hier gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem want er stopt namelijk een bus voor de deur. Wij maken gebruik van een royale theorie- en een praktijkruimte met alle mogelijke apparatuur. Naast alle geweldige faciliteiten van dit fitnesscentrum, wordt deze locatie zeer professioneel gerund, waardoor het volgen van onze opleidingen hier heel erg prettig is.

Wat je kunt verwachten bij Fitland Utrecht:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Middenwetering 21
3543 AR Utrecht

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen