Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Utrecht

Locatiegegevens

Op een schitterende en splinternieuwe locatie van SportCity in Utrecht vinden onze opleidingen plaats. De locatie is per auto eenvoudig te bereiken en bovendien kun je hier gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem want er stopt namelijk een bus voor de deur. Wij maken gebruik van een royale theorie- en een praktijkruimte met alle mogelijke apparatuur. Naast alle geweldige faciliteiten van dit fitnesscentrum, wordt deze locatie zeer professioneel gerund, waardoor het volgen van onze opleidingen hier heel erg prettig is.

Wat je kunt verwachten bij SportCity Utrecht:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

De sfeer op locatie

Fitnessopleiding utrecht


fitnessopleidingen Utrecht

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Utrecht. Na afronding van elke opleiding ontvang je een officieel erkend diploma. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Utrecht? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Hiermee bespaar je al snel honderden euro’s op jouw opleidingskosten.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Utrecht? 

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Utrecht.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A diploma. Je kunt vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining verwachten tijdens deze opleiding. Een lesdag bestaat voor ongeveer de helft uit theorie en de helft uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding van de opleiding Fitness Trainer A (Fitvak A). Tijdens deze opleiding ligt de focus op vaardigheden en kennis om mensen individueel te kunnen begeleiden. Denk hierbij aan 1-op-1 begeleiding van bijvoorbeeld (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Meer informatie

Functional training opleiding

Tijdens de opleiding ‘Functional Training’ leer jij klanten begeleiden op basis van oefeningen met hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van jong tot oud en van sporter tot iemand met een blessure. Tijdens de opleiding spelen we in op alle trends op het gebied van functionele training. Daarnaast bieden we je trainingsprogramma’s aan die je direct in de praktijk kunt toepassen om zodoende de functionele trainingen dynamischer, effectiever, gevarieerder en leuker te maken.

Meer informatie

Bootcamp Pro opleiding

Aan het eind van de cursus ben je in staat om een complete, veilige, uitdagende en leuke Bootcamp les te verzorgen voor verschillende niveaus en waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten waaraan een goede training moet voldoen. Daarnaast leren wij je ook hoe je met Bootcamp lessen een succesvolle en financieel interessant bedrijf kunt opbouwen.

Meer informatie

Obesitas begeleiding opleiding

Het aantal personen met obesitas in Nederland stijgt enorm. Als toekomstig trainer zal jij mogelijk ook in aanraking komen met deze doelgroep. Maar hoe kun jij deze klanten begeleiden? Het doorbreken van de ongezonde levensstijl bij jouw klant is hier cruciaal. Heeft jouw klant eetbuien of is hij/zij echt eetverslaafd? Hoe herken je dit? En hoe kun jij als trainer hier een belangrijke rol in spelen? Dergelijke vragen zullen uitgebreid aan bod komen tijdens deze opleiding.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.


Adresgegevens

Parkzichtlaan 207
3451 GX Utrecht

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons