Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Amsterdam

Locatiegegevens

SportCity Amsterdam Valkenburgerstraat is een prachtige, intieme sportschool in het centrum van Amsterdam. De sportschool ligt op een steenworp afstand van centraal station.

De locatie heeft ruime theorie ruimte en beschikt over meerdere praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je personal trainer of fitness instructeur opleiding te volgen.

Wat kun je verwachten bij SportCity Amsterdam:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Midden in het centrum van Amsterdam


SportCity

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hieronder tref je een overzicht van alle personal trainer en fitness opleidingen en cursussen die wij aanbieden in Amsterdam. Na afronding van elke opleiding ontvang je een officieel erkend diploma. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Amsterdam? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Hiermee bespaar je al snel honderden euro’s op jouw opleidingskosten.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Amsterdam? 

Hieronder tref je een overzicht van de fitness en personal trainer opleidingen die je kunt volgen in Amsterdam

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A diploma. Je kunt vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining verwachten tijdens deze opleiding. Een lesdag bestaat voor ongeveer de helft uit theorie en de helft uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding van de opleiding Fitness Trainer A (Fitvak A). Tijdens deze opleiding ligt de focus op vaardigheden en kennis om mensen individueel te kunnen begeleiden. Denk hierbij aan 1-op-1 begeleiding van bijvoorbeeld (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Meer informatie

Functional training opleiding

Tijdens de opleiding ‘Functional Training’ leer jij klanten begeleiden op basis van oefeningen met hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van jong tot oud en van sporter tot iemand met een blessure. Tijdens de opleiding spelen we in op alle trends op het gebied van functionele training. Daarnaast bieden we je trainingsprogramma’s aan die je direct in de praktijk kunt toepassen om zodoende de functionele trainingen dynamischer, effectiever, gevarieerder en leuker te maken.

Meer informatie

Bootcamp Pro opleiding

Aan het eind van de cursus ben je in staat om een complete, veilige, uitdagende en leuke Bootcamp les te verzorgen voor verschillende niveaus en waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten waaraan een goede training moet voldoen. Daarnaast leren wij je ook hoe je met Bootcamp lessen een succesvolle en financieel interessant bedrijf kunt opbouwen.

Meer informatie

Obesitas begeleiding opleiding

Het aantal personen met obesitas in Nederland stijgt enorm. Als toekomstig trainer zal jij mogelijk ook in aanraking komen met deze doelgroep. Maar hoe kun jij deze klanten begeleiden? Het doorbreken van de ongezonde levensstijl bij jouw klant is hier cruciaal. Heeft jouw klant eetbuien of is hij/zij echt eetverslaafd? Hoe herken je dit? En hoe kun jij als trainer hier een belangrijke rol in spelen? Dergelijke vragen zullen uitgebreid aan bod komen tijdens deze opleiding.

Meer informatie

Yoga opleiding Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en ben je op zoek naar een goede Yoga opleiding? Dan is onze Yoga Alliance opleiding mogelijk iets voor jou! De Yoga Alliance geaccrediteerde online lerarenopleiding is gebouwd op een Vinyasa flow-stijl van yoga en is volledig geaccrediteerd door Yoga Alliance. Met behulp van de nieuwste technologie hebben we een uniek online trainingsplatform gecreëerd om je volledig op te leiden als ervaren yogaleraar. 

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen. De meest uitdagende personal trainer opleidingen, sportopleidingen en fitness en health opleidingen in Amsterdam vind je bij Sport & People.

Adresgegevens

Valkenburgerstraat 28
1011LZ Amsterdam

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons