Fitness opleiding Eindhoven

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Eindhoven. Je ontvang na iedere opleiding een erkend diploma van ons. De meeste opleidingen in Eindhoven kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je voornemens om meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Eindhoven? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige pakketten met meerdere fitnessopleidingen, waardoor je al snel honderden euro’s lesgeld kunt besparen. 

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Eindhoven?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Eindhoven.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A diploma. Vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining zijn onderdeel van deze opleiding. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding in Eindhoven is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A (Fitvak A) diploma. Deze opleiding richt zich hoofdzakelijk op individuele begeleiding waarbij de kennis van jouw Fitness trainer A opleiding benodigd is. Na deze opleiding ben je in staat om (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.

Locatiegegevens

Fitland Olympia is een zeer prettige en moderne sportschool. Deze Eindhovense sportschool beschikt over luxe faciliteiten op het gebied van inspanning en ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er zijn ruime en moderne theorie- en praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen. Er is een grote groepsleszaal, een spinningzaal, een judo/conditie zaal, een ruime fitness met een spetterende FunXtion ruimte, gescheiden kleedruimtes en een geweldige theorie-ruimte. Tevens beschikt deze accommodatie over meerdere wellness faciliteiten.

Wat je kunt verwachten bij Fitland Olympia:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Prettige servicedesk
  • Brasserie met heerlijke gerechten


Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Vijfkamplaan 8
5624 EB Eindhoven

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen