Personal Trainer Platinum

Wil je het beste uit jouw Personal Trainers carrière halen? Dit pakket heeft alles om een succesvolle Personal Trainer te worden.

Door een pakket te kiezen ben je tevens voordeliger uit!

Personal Trainer PlatinumMeest gekozen

Het meest uitgebreide pakket. Niet alleen wordt je hiermee opgeleidt om aan de slag te gaan met uiteenlopende klanten, maar kun je hen ook adviseren op het gebied van voeding en sport. Ook kun je (kleine) groepen Bootcamp of Kettlebell training geven, waardoor je een breed scala aan trainingen kunt bieden aan je klanten.

Fitness Trainer A

Als Fitness Trainer A instructeur beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. O.a komen de volgende onderdelen in zowel de theorie- als in de praktijklessen aanbod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

Meer informatie

Fitness Trainer B

Fitness Trainer B is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken daar omheen. De cursist is hierna in staat om 1-op-1 (Personal Training) sporters, topsporters en mensen met blessures en /of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Personal Trainer Business

Ben jij minimaal in het bezit van het NL-Actief / Fit!vak Fitness Trainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training business opzetten of meer omzet halen uit je huidige business?

Meer informatie

Sport & Voeding

Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een diëtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen.

Meer informatie

Functional Training

In het cursusonderdeel Functional Training leer je als cursist klanten begeleiden op basis van hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van JONG tot OUD en van sporter tot iemand met een blessure.

Meer informatie

Bootcamp Pro

Wil jij één van de beste Bootcamp Trainers worden van Nederland en van jouw lessen een commercieel succes maken? Dan is deze opleiding een ‘must’!

Meer informatie

Kettlebell Pro

Kettlebell trainingen zijn hele effectieve traingen. Maar hoe maak je een effectieve training en zorg je ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt?

Meer informatie

Cursus overzicht

Inschrijven
Cursusdata

Onderdelen


  • Fitness Trainer A (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Fitness Trainer B (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Personal Trainer Business
  • Voeding & Sport
  • Functioneel Training
  • Bootcamp
  • Kettlebell
10 X
per maand€ 320,-
Totaal€ 3.200,-
(incl. examengeld)

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina