Personal Trainer Gold

Het Personal Trainer Gold Pakket is voor de Trainer die 1-op1 begeleiding geeft, maar die ook aan kleine groepen trainingen wilt aanbieden.

Personal Trainer Gold

Dit is het pakket voor de Personal Trainer die breed advies wil geven aan zijn of haar klanten. 

Je kan adviseren in voeding, maar ook het trainen op eigen lichaamsgewicht (Functional Training). Je wordt getraind in het 1-op1 begeleiden van je klanten, maar ook het trainen in groepsverband doormiddel van Kettlebell Trainingen. 

Kortom een veelzijdig pakket waarmee je als toekomstig Personal Trainer iedereen kan begeleiden.

Fitness Trainer A

Als Fitness Trainer A instructeur beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. O.a komen de volgende onderdelen in zowel de theorie- als in de praktijklessen aanbod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

Meer informatie

Fitness Trainer B

Fitness Trainer B is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken daar omheen. De cursist is hierna in staat om 1-op-1 (Personal Training) sporters, topsporters en mensen met blessures en /of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Personal Trainer Business

Ben jij minimaal in het bezit van het NL-Actief / Fit!vak Fitness Trainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training business opzetten of meer omzet halen uit je huidige business?

Meer informatie

Sport & Voeding

Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een diƫtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen.

Meer informatie

Functional Training

In het cursusonderdeel Functional Training leer je als cursist klanten begeleiden op basis van hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van JONG tot OUD en van sporter tot iemand met een blessure.

Meer informatie

Kettlebell Pro

Kettlebell trainingen zijn hele effectieve traingen. Maar hoe maak je een effectieve training en zorg je ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt?

Meer informatie

Cursus overzicht

Inschrijven
Cursusdata

Onderdelen


  • Fitness Trainer A (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Fitness Trainer B (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Personal Trainer Business
  • Voeding & Sport
  • Functioneel Training
  • Kettlebell
10 X
per maand€ 300,-
Totaal€ 3.000,-
(incl. examengeld)

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina