Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bedankt

Bedankt voor je inschrijving en welkom bij Sport & People.

Fijn dat je voor ons hebt gekozen als opleidingsinstituut en dat wij een steentje bij mogen dragen aan het doel wat jij in de sportbranche voor ogen hebt.

Zet de eerste stappen naar jouw diploma:

 1. Inloggen op het studentenportaal.
  Hier kun je tijdens je opleiding of cursus de volgende informatie vinden:
  • Berichten en mededelingen van jouw docent en het hoofdkantoor
  • Lesprogramma inclusief data, tijden en locaties
  • Presentaties van de lesdagen
  • en nog veel meer
  Vanaf nu communiceren wij via het studentenportaal. Zorg ervoor dat je iedere week even controleert of er berichten voor jou klaarstaan.
  *Heb je geen wachtwoord voor het studentenportaal ontvangen? Druk dan op de knop ‘wachtwoord vergeten’ en kies voor het mailadres waarmee jij je hebt ingeschreven.
 2. Lesmateriaal voor jouw opleiding(en) of cursus.
  Thuisstudie (on-demand). Zodra je de eerste betaling hebt voldaan, krijg jij het cursusboek toegestuurd op de post en ontvang je de inlogcode voor de online leeromgeving in je mailbox (controleer ook altijd je spam).
  Online opleiding of cursus. Drie dagen voor de start van de opleiding of cursus krijg je toegang tot het lesmateriaal in het studentenportaal, nadat de eerste betaling is voldaan. Eventueel overig materiaal komt met de post.
  Klassikale opleiding Fitness Trainer A of B? Deze opleiding is blended learning, dat wil zeggen dat je de theorie thuis leert via onze online leeromgeving en een deel praktijk op de opleidingslocatie. Je krijgt ruim voor lesdag 1 toegang tot de online leeromgeving.
 3. Overige klassikale opleidingen of cursussen. Drie dagen voor de start van de opleiding of cursus krijg je toegang tot het lesmateriaal in het studentenportaal, nadat de eerste betaling is voldaan. Eventueel overig materiaal komt met de post. 
    
 4. Betalingen.
  Eenmalige overboeking. Je ontvangt van ons een factuur per mail. Deze dien je via de betaallink te betalen.
 5. In termijnen betalen. Je ontvangt van ons een machtigingsformulier per mail. Wil je deze ondertekenen en ons deze zo snel mogelijk retour sturen?

  Vragen over de inhoud van je opleiding of cursus.

  Bekijk de meest gestelde vragen of stuur een mail naar planning@sport-people.nl voor vragen over de inhoud van je opleiding of cursus. Heb je een financiële vraag, neem dan contact op via facturen@sport-people.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.


Succes team Sport&People

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons