Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Oss

Locatiegegevens 

Bij Yogaland in Oss sta je met beide benen op de grond. Het is een sportieve yoga school waarbij yoga niet als ‘zweverig’ wordt gezien. 

Wat je kunt verwachten bij Yogaland Oss:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Prettige servicedesk
  • Opleiding gegeven in sfeer van Power Yoga

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en -cursussen die wij aanbieden in Oss. Je ontvangt altijd een een officieel diploma of certificaat na succesvolle afronding van onze opleidingen. Alle fitness opleidingen in Oss worden gegeven door zeer ervaren docenten die erg prettig zijn in omgang. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Verwacht je in de toekomst meerdere (fitness)opleidingen te gaan volgen via ons? Dan zijn onze personal trainer opleidingspakketten waarschijnlijk interessant voor je. Met deze voordelige opleidingspakketten kun je al snel honderden euro’s lesgeld besparen.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Oss?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Oss.

Power yoga opleiding

Met onze Power Yoga opleiding (module 1) zal je na 4 lesdagen in staat zijn om zelfstandig en op een veilige manier les te geven vanuit de grondbeginselen van de dynamische yoga. Je leert veel over wat yoga precies inhoudt, op welke wijze houdingen invloed hebben op het lichaam en geest en welke houdingen er allemaal zijn.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen om een locatie te vinden waar de door jou gewenste opleiding wel wordt aangeboden.

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Teugenaarsstraat 1
5348 JA Oss

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons