Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Oss

Locatiegegevens 

Bij Yogaland in Oss sta je met beide benen op de grond. Het is een sportieve yoga school waarbij yoga niet als ‘zweverig’ wordt gezien. 

Wat je kunt verwachten bij Yogaland Oss:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Prettige servicedesk
  • Opleiding gegeven in sfeer van Power Yoga

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en -cursussen die wij aanbieden in Oss. Je ontvangt altijd een een officieel diploma of certificaat na succesvolle afronding van onze opleidingen. Alle fitness opleidingen in Oss worden gegeven door zeer ervaren docenten die erg prettig zijn in omgang. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Verwacht je in de toekomst meerdere (fitness)opleidingen te gaan volgen via ons? Dan zijn onze personal trainer opleidingspakketten waarschijnlijk interessant voor je. Met deze voordelige opleidingspakketten kun je al snel honderden euro’s lesgeld besparen.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Oss?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Oss.

Yoga Alliance Teacher 200 uur

Wil je graag erkend yoga docent worden? Dan is deze erkende 200 uur durende online yoga opleiding echt iets voor jou. Je hoeft geen vooropleiding te hebben om deel te nemen aan de vinyasa yoga opleiding.

Yoga Alliance Teacher 300 uur

De RTY-300 opleiding is verreweg de meest populaire yoga opleiding van dit moment. Het is een advanced opleiding waarbij je alle belangrijke elementen leert om docent te kunnen worden: een vliegende start van jouw yoga carrière.

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen om een locatie te vinden waar de door jou gewenste opleiding wel wordt aangeboden.

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Teugenaarsstraat 1
5348 JA Oss

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons