Personal Trainer Basis

Wil je graag aan de slag als startend Personal Trainer? Kies dan het pakket met Fitness Trainer A en Personal Trainer Business.

Door een pakket te kiezen ben je tevens voordeliger uit!

Personal Trainer Basis

Wil je graag aan de slag als Personal Trainer? Dan is dit basispakket echt iets voor jou. Naast Fitness Trainer A bieden we je ook de opleiding Personal Trainer Business aan, waardoor je wordt klaargestoomd als startend Personal Trainer.

Fitness Trainer A

Als Fitness Trainer A instructeur beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. O.a komen de volgende onderdelen in zowel de theorie- als in de praktijklessen aanbod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

Meer informatie

Personal Trainer Business

Ben jij minimaal in het bezit van het NL-Actief / Fit!vak Fitness Trainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training business opzetten of meer omzet halen uit je huidige business?

Meer informatie

Cursus overzicht

Inschrijven
Cursusdata

Onderdelen


  • Fitness Trainer A (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Personal Trainer Business
10 X
per maand€ 140,-
Totaal€ 1.400,-
(incl. examengeld)

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina