Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Personal Trainer Studio & Boutique Tour

23 beoordelingen

Na het succes van maar liefst 7 tours in zowel Amsterdam, Rotterdam als Antwerpen staan wij weer te poppelen om jou als fitnessprofessional en -ondernemer mee te nemen tijdens nieuw geplande tours. Tijdens deze Personal Trainer Studio & Boutique Tours nemen we jou als fitness professional mee naar toonaangevende clubs en boutique studio's met het doel je te informeren én te inspireren zodat je vol nieuwe energie en plannen aan de slag kunt voor jouw club en/of studio.

Klassikaal

Totaal€ 159,-

€ 60,- korting

€ 99,-
1 X
€ 99,-
Prijs o.b.v 1 termijnen

Voor wie?

De fitnessklant zet zichzelf meer dan ooit centraal en zoekt fitness faciliteiten, programma’s en services die bij zijn of haar leefstijl passen. Vooral jongere doelgroepen maken daarbij steeds meer gebruik van online services en stellen hogere eisen aan flexibiliteit. De opkomst van boutique fitness studio’s valt onder meer te verklaren doordat zij in sterke mate deze flexibiliteit bieden in combinatie van online kwaliteiten.

Wellicht heb je als ondernemer, manager of fitness professional al veel gehoord en/of gelezen over de boutiques. Nu wordt het tijd om zelf te ervaren wat een BOUTIQUE FITNESS STUDIO nu precies is. Of je nu zelf een boutique runt (of plannen hebt) of dat je wilt onderzoeken wat je als fitnessclub kunt leren van boutiques…

Wat kun je verwachten?

 • Je krijgt een kijkje in de keuken van de nieuwste boutique fitness studio’s in het centrum van Amsterdam;
 • Je kunt netwerken met mede-ondernemers,
 • Je leert meer inhoudelijk over boutiques & fitness aggregators;
 • Je krijgt een rondleiding in de meest toffe studio’s;
 • Je ontvangt een Markt & Trend Rapport uitgegeven door BlackBoxPublishers t.w.v. €67,50.

Zoek jij als ondernemer en/manager in de fitnessbranche nieuwe ideeën, inspiratie en manieren om te groeien en te ontwikkelen? Dit is jouw kans om deze unieke dag te beleven!


Boutique Studio Tour

Amsterdam is samen met Londen het mekka van boutiques in Europa. Amsterdam telt maar liefst 221 boutiques. Ook bij onze Zuiderburen in Antwerpen zijn er heel wat boutique studio’s geopend de afgelopen jaren. Laat je inspireren tijdens onze tour met concepten, bijzondere inrichtingen, hippe marketing, data driven bedrijven en ultieme klant belevingen.


Welke studio’s gaan we bezoeken?

We zullen de gloednieuwe Saints and Stars bezoeken. Deze club is dan nog geen maand open. Daarna worden we ontvangen bij 3Sixty5. Een indrukwekkende brand als het gaat om Personal Training. Na de lunch lopen we door naar een van de nieuwste locaties van PLTS, 3SIXTY5 en TRainMore.

Wanneer

30 mei gaan we weer on tour.

Programma:

 • Bezoek aan meerdere boutique studio’s (loopafstand)
 • Inclusief lunch break

Bij beide tours ontvang je een exemplaar van het Boutique Markt & Trend Rapport t.w.v. € 67,50 uitgegeven door BlackBoxPublishers. Dit boek staat boordevol met waardevolle informatie en data over de branche.

Boutique Markt & Trend Rapport

 

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Cursusdata
Inschrijven
StartdatumPlaatsVariantTypeCursusdata
do 30 mei 2024AmsterdamDonderdagKlassikaal
LesDatumTijd
Geen lessen gevonden.
Alle fitness opleidingen

Wellicht ook interessant?

 • Personal Trainer Business opleiding

  Personal Trainer Business opleiding

  De opleiding is ideaal als je graag aan de slag wilt gaan als zelfstandig personal trainer. Alle lessen in deze cursus worden gegeven door ervaren docenten met veel kennis en praktijkervaring.

  Maak nu een vliegende start met jouw zakelijke carrière als personal trainer door het volgen van deze opleiding!

 • Master in Clubmanagement

  Master in Clubmanagement

  Wil jij als zelfstandig personal trainer aan de slag, een eigen studio starten of manager worden bij een fitnessclub? Dan is de Master in Clubmanagement iets voor jou! De opleiding is zowel klassikaal als on-demand te volgen. Zet de eerste stap in je ontwikkeling naar manager of zelfstandig ondernemer en start vandaag nog met deze opleiding!

 • Business coaching

  Business coaching

  Is jouw droom een eigen Personal Training Business te starten? Maar heb je veel vragen over waar te beginnen of hoe nu verder na het aanvragen van je KvK?
  Wij helpen je graag. Plan nu een individueel gratis kennismakingsgesprek in!

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons