Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Personal Trainer Studio & Boutique Tour

13 beoordelingen

Na het succes van maarliefst vier tours in Amsterdam, brengen wij voor deze editie een bezoek aan Rotterdam! Gevestigde studio’s hebben recentelijk ook de deuren in Rotterdam geopend! Denk aan JOHN REED, Vondelgym en PLTS! Tijd om een kijkje te nemen bij deze en andere boutique studio’s. Wij staan weer te poppelen om jou als fitnessprofessional en -ondernemer op 10 maart 2022 mee te nemen naar Rotterdam, om jou als fitness professional te informeren en te inspireren zodat jij vol nieuwe energie en plannen aan de slag kunt voor jouw club en/of studio.

Klassikaal

Totaal € 149,-

Unieke tour

1 X
€ 149,-
Prijs o.b.v 1 termijnen

Boutique Studio Tour in Rotterdam

Laat je inspireren door toonaangevende studio’s in centrum Rotterdam

Wij staan weer te popelen om jou als fitnessprofessional op 10 maart 2022 mee te nemen naar Rotterdam, om jou als fitness professional te informeren en te inspireren over de tofste clubs & studio's in centrum Rotterdam.
Lees hier wat je in notendop wat je kunt verwachten:
Je kunt netwerken met andere fitness professionals, je kunt een kijkje nemen in de keuken van de nieuwste fitness studio’s, je leert meer over de ontwikkelingen in de fitnessbranche, je krijgt een rondleiding in de meest toffe studio’s met presentatie’s door studiomanagers en je ontvangt een Markt & Trend Rapport uitgegeven door BlackBoxPublishers t.w.v. €67,50.


Welke studio’s worden bezocht?

Met trots kunnen wij vertellen dat de tofste studio’s in Rotterdam bezocht zullen worden. Wij verklappen nog niet alles. Maar kunnen alvast mededelen dat onderstaande splinternieuwe studio’s bezocht zullen worden:

Rondleiding & presentatie door mede-eigenaar en Founder van 3SIXTY5 Personal Training, Guy van der Reijden.

Rondleiding & presentatie door media- en communicatie vertegenwoordiger Marije Boomsma.

JOHN REED is een international concept en elke workout is een belevenis: trainingsvariatie, design en live DJ’s zorgen voor een mix die je in beweging brengt.


Wanneer

De boutique fitness studio tour in Rotterdam vindt plaats op donderdag 10 maart 2022. Het programma begint om 10:30 uur en duurt tot circa 16:30 uur.

Programma

  • Mini masterclass
  • Bezoek aan meerdere boutique studio’s in Rotterdam (loopafstand)
  • Inclusief lunch break

Inclusief

Je krijgt ook nog een exemplaar van het Boutique Markt & Trend Rapport, boordevol waardevolle informatie en data over de branche. Boutique Markt & Trend Rapport t.w.v. € 67,50 uitgegeven door BlackBoxPublishers.

 

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Cursusdata
Inschrijven
StartdatumPlaatsVariantTypeCursusdata
do 10 mrt 2022RotterdamDonderdagKlassikaal
LesDatumTijd
Boutique tourdo 10 mrt 202210:00 - 16:00
Inschrijven
Alle fitness opleidingen
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 13 beoordelingen