Fitness opleiding Zwolle

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingenen fitness cursussen die wij aanbieden in Zwolle. Ook in Zwolle worden alle lessen verzorgd door prettige docenten met veel ervaring. Natuurlijk ontvang je na afronding van de betreffende opleiding een officieel erkend diploma of certificaat van ons. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Zwolle? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Zwolle?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Zwolle.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit diploma. De theorie- en praktijklessen draaien om vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast. Onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitvak Adiploma. Tijdens deze opleiding leer je om mensen individueel te begeleiden door het toepassen van de geleerde stof uit de Fitness trainer A opleiding. Na deze opleiding ben je in staat om 1-op-1 (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.

Locatiegegevens

In het IJsseldelta Stadion (de thuishaven van voetbalclub PEC Zwolle) is Fitland Zwolle Stadion gevestigd. Deze mooie locatie beschikt over zeer uitgebreide trainings- en wellnessfaciliteiten. De sportschool heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. De locatie heeft ruime theorie- en meerdere praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen.

Wat je kunt verwachten bij Fitland Zwolle Stadion:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Stadionplein 16
8025 CP Zwolle

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen