Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Vught

Locatiegegevens 

De fitnessopleidingen in Vught worden gegeven bij HealthCity Vught. Dit is een unieke, moderne sportschool met uitgebreide en luxe faciliteiten op het gebied van zowel inspanning als ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen aan de rand van Den Bosch op een eenvoudig bereikbare plek. De locatie beschikt over ruime theorie- en praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen.

Wat kun je verwachten bij HealthCity Vught:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Prettige servicedesk
  • Restaurant met heerlijke gerechten

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen die wij aanbieden in Vught. Ook in Vught worden alle lessen verzorgd door zeer ervaren docenten, die erg prettig lesgeven. Na succesvolle afronding van een opleiding ontvang je een officieel erkend diploma. Wil je jouw lesgeld liever niet in één keer betalen? Dat is geen probleem; je kunt onze opleidingen ook betalen in 10 termijnen, zonder extra kosten. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen? Bekijk dan eens onze personal trainer pakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee kunt besparen.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Vught?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Vught . Staat jouw favoriete opleiding er niet tussen? Bekijk dan alle fitnessopleidingen om een andere locatie te vinden bij jou in de buurt.

Fitvak A opleiding

Onze fitness trainer a opleiding (Fitvak A) is een verplichte opleiding om als fitnessinstructeur aan het werk te kunnen. Vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining zullen uitgebreid aan bod komen tijdens deze opleiding. Theorie- en praktijklessen worden afgewisseld. Hierdoor kun je de opgedane theorie meteen in de praktijk toepassen. Hierdoor zal je de stof sneller kunnen beheersen. Onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding op de Fitvak A opleiding . De focus van de Fitvak B opleiding ligt op het individueel begeleiden van bijvoorbeeld (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Meer informatie

Kettlebell Pro opleiding

Trainen met kettlebells is erg populair. Tijdens de opleiding Kettlebell Pro leer je alles wat je moet weten over het gebruik van de Kettlebells en hoe je dit het beste kunt toepassen als personal trainer. Kettlebell Pro is een 2-daagse opleiding. De opleiding bestaat voornamelijk uit praktijklessen en slechts een klein gedeelte theorie.

Meer informatie

Obesitas begeleiding opleiding

Het aantal personen met obesitas in Nederland stijgt enorm. Hierdoor is de kans groot dat jij als trainer/coach ook in aanraking zult komen met deze doelgroep. Maar hoe kun jij deze klanten nou goed begeleiden? In ieder geval niet door alleen focus te leggen op trainen of alleen een voedingsplan te bieden. Het is ingewikkelder dan dat. Heeft jouw klant eetbuien of is hij/zij echt eetverslaafd? Hoe herken je dit? En hoe kun jij als trainer/coach hier een belangrijke rol in spelen. Al deze elementen komen tijdens deze opleiding aan bod. Na deze training kun je obesitas patiënten dus goed begeleiden richting een gezonder lichaam en een betere levensstijl.

Meer informatie

Personal trainer business opleiding

Tijdens de opleiding Fitness Trainer Business wordt uitgebreid stilgestaan bij het bouwen van jouw eigen bedrijf binnen de sportmarkt. Je leert alles wat je moet weten over bijvoorbeeld marketing, sales, strategie en branding. Ook het vakgebied van personal trainers wordt uitgebreid behandeld. Denk hierbij aan de vele trends en ontwikkelingen. De focus van deze opleiding ligt op business gerelateerde stof en kennis. Deze opleiding helpt je bij het opzetten van een financieel gezonde business als personal trainer.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen om een andere locatie te vinden bij jou in de buurt.

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Kraaiengatweg 3
5262 LK Vught

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons