Personal Trainer Basis Plus

Wil je graag aan de slag als Personal Trainer en klanten / verschillende doelgroepen 1-op1 op een goede manier begeleiden, dan is dit echt een Personal Trainer basis pakket voor jou!

Personal Trainer Basis Plus

Met het Personal Trainer Basis Plus pakket, heb je drie top opleidingen in één pakket. Fitness Trainer A, Fitness Trainer B en Personal Trainer Business. Je start met de basis en gaat steeds verder de diepte in om je toekomstige klanten kwalitatief goede adviezen te kunnen geven. Daarnaast leer je met het onderdeel Personal Trainer Business ook hoe je op een goede en professionele manier een eigen bedrijf kan opstarten!

Fitness Trainer A

Als Fitness Trainer A instructeur beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. O.a komen de volgende onderdelen in zowel de theorie- als in de praktijklessen aanbod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

Meer informatie

Fitness Trainer B

Fitness Trainer B is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken daar omheen. De cursist is hierna in staat om 1-op-1 (Personal Training) sporters, topsporters en mensen met blessures en /of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Personal Trainer Business

Ben jij minimaal in het bezit van het NL-Actief / Fit!vak Fitness Trainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training business opzetten of meer omzet halen uit je huidige business?

Meer informatie

Cursus overzicht

Inschrijven
Cursusdata

Onderdelen


  • Fitness Trainer A (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Fitness Trainer B (Europees Fitvak / NL-Actief erkend)
  • Personal Trainer Business
10 X
per maand€ 250,-
Totaal€ 2.500,-
(incl. examengeld)

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina