Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

NRTO 

(Nederlandse Raad voor Training en Opleiding)

  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B

Wat is NRTO? 

De NRTO staat voor de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Dit is dé brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Deze organisatie behartigd de belangen van private opleiders in Nederland en is gesprekspartner van ministeries, sociale partners en maatschappelijke organisaties. 

De missie van NRTO is het beste uit mensen halen, talenten ontwikkelen en mensen helpen hun ambities te realiseren. Dit doen zij door de kwaliteit te bevorderen, kwaliteit te bewaken en informatie te verstrekken. 

NRTO keurmerk Sport&People

Sport&People mag met trots melden dat het een NRTO keurmerk heeft. Dit betekent dat er wordt voldaan aan de hoge kwaliteitseisen waarop een organisatie wordt getoetst. Om een NRTO keurmerk te krijgen moet je aan 6 kwaliteitseisen voldoen. Dit zijn eisen die gaan over de producten/diensten, klanttevredenheid, deskundigheid van docenten, helderheid van kosten, het aansluiten aan de arbeidsmarkt en het nakomen van gemaakte afspraken. 

Sport&People opleidingen 

Met het NRTO keurmerk laten wij zien dat we verschillende opleidingen aanbieden die aan hoge kwaliteitseisen worden voldaan. Hieronder vind je diverse populaire opleidingen met het NRTO keurmerk. 

Fitnesstrainer A 

De Fitnesstrainer A opleiding is dé opleiding om te starten in de fitnessbranche als personal trainer of fitness instructeur. De Fitnesstrainer A opleiding is een opleiding van MBO-niveau 3 en is zowel online als klassikaal te volgen. Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig en het duurt ongeveer 4 maanden. 

Fitnesstrainer A               

Fitnesstrainer B

De Fitnesstrainer B opleiding is de vervolgopleiding van Fitnesstrainer A en is ook te volgen bij Sport&People. Deze opleiding is MBO-niveau 4 en hier leer je alles over het 1-op-1 begeleiden van cliënten. Ook deze opleiding is zowel online als klassikaal te volgen en duurt ongeveer 5 maanden. 

Fitnesstrainer B

logo samenwerkingspartnerNRTO
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 23 beoordelingen Whatsapp met ons