Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Power Yoga opleiding 2

22 beoordelingen

Met de 4 daagse yoga opleiding Power Yoga module 2 zul je na 4 dagen in staat zijn de de invloed van de geleerde yogahoudingen op het lichaam uit te kunnen voeren en er is verdieping van het achtvoudige pad van Patanjali.

Klassikaal

Totaal € 450,-
€ 450,-
Eenmalig

Power yoga opleiding 2 volgen? 

Bij Sport & People kun je naast de Power Yoga opleiding module 1 ook de Power Yoga opleiding module 2 volgen. Deze opleiding kun je volgen op diverse opleidingslocaties in Nederland. De opleiding is perfect voor mensen die zelfstandig yoga lessen willen organiseren als docent. De yoga cursus duurt 4 dagen en wordt door ervaren docenten met veel praktijkkennis gegeven. Wil jij graag yoga docent worden? Dan is een cursus van Sport & People het perfecte begin. 

Hieronder tref je alle informatie over onze Power Yoga opleiding module 2. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 

Opbouw van de yoga opleiding 

De cursus duurt 3 dagen. Je kunt op diverse momenten in het jaar starten (verderop meer hierover). Tijdens de lesdagen heb je een klein deel theorie, maar vooral veel praktijk. Op deze manier kun je de theorie meteen in de praktijk toepassen. Uiteraard lichten we alles bij aanvang nog uitgebreid toe. 

Theorie

  • In de invloed van de geleerde yogahoudingen op het lichaam.
  • Verdieping van het achtvoudige pad van Patanjali


Praktijk

  • Het eigen maken van meerdere asana’s (yogahoudingen).
  • Het samenstellen van nieuwe lessen.
  • Het verder ontwikkelen van verbaal lesgeven.
  • Het verbeteren van de eigen practice.


Diploma

Om het diploma Power Yoga te behalen dient de cursist de module 1, 2 en module 3 opleiding met goed gevolg te hebben afgerond. Tijdens module 2 krijgt de cursist meer verdieping in het lesgeven en komen meer yogahoudingen aan bod. In module 3 krijgt de cursist geleerd hoe met de handen te begeleiden en is meer verdieping op het gebied van anatomie en het begeleiden van leerlingen met blessures.

Schrijf je nu eenvoudig in


Aansluitende yoga opleidingen 

Naast de Power Yoga Module 1 en Module 2 kun je ook andere yoga opleidingen volgen bij Sport & People. Wellicht zijn de yoga opleidingen geaccrediteerd door Yoga Alliance iets voor jou! Zo bieden wij jou de mogelijkheid om de Yoga Alliance opleiding RYT-200 en de Yoga Alliance opleiding RYT-300 bij ons te volgen. In deze opleidingen leer je alles over meditatie, coaching, soorten yoga en vele andere aspecten om een yoga leraar te worden. Deze opleidingen zijn in tegenstelling tot de Power Yoga modules niet klassikaal te volgen, maar online doormiddel van thuisstudie. De 200 en 300 staan voor het aantal uur dat elke opleiding duurt. 

Ben je van plan om je yoga opleiding aan te vullen met andere cursussen. Bekijk dan een onze personal trainer opleidingspakketten. Met deze pakketten kun je honderden euro's besparen op lesgeld.

Data, tijden en locaties

Hieronder vind je een overzicht van alle startdata, lesdata, lestijden en opleidingslocaties. Klik op een bepaalde startdatum of plaatsnaam om de specifieke lesdata te zien. Klik vervolgens op "Inschrijven" (naast cursusdata) om je in te schrijven voor de Power yoga opleiding module 2 van Sport & People. 

STAP-budget

DE STAPPEN NA DE INSCHRIJVING

  • Je ontvangt zo spoedig mogelijk het STAP-aanmeldformulier
  • Wij melden jouw inschrijving aan in het STAP-portaal
  • Wij geven je per mail een seintje als je jouw subsidieaanvraag in het STAP-portaal kan voltooien
  • Is het STAP-budget goedgekeurd? Dan kun je direct aan de slag met het lesmateriaal en eventuele lesdagen inplannen

Wil je later in het jaar starten met een studie? Neem dan contact op met ons!

Telefoon: 085-3032812
planning@sport-people.nl

Opleidingslocaties

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina

Cursusdata
Inschrijven
StartdatumPlaatsVariantTypeCursusdata
za 18 nov 2023OssVrijdagKlassikaal
LesDatumTijd
lesdag 1za 18 nov 202310:00 - 16:00
lesdag 2za 02 dec 202310:00 - 16:00
lesdag 3za 06 jan 202410:00 - 16:00
lesdag 4za 03 feb 202410:00 - 16:00
Inschrijven
Alle fitness opleidingen
Sport & People Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 22 beoordelingen Whatsapp met ons