Fitness Trainer A

Wil je graag een officiële NL-Actief / Fitvak erkende Fitness Trainer A opleiding volgen?

Fitness Trainer A

Wil je graag aan de slag als Fitness Trainer, dan is dit dé Fitness Trainer A opleiding die jou klaar stoomt voor de arbeidsmarkt. Sport&People maakt van jou een Fitness professional. Als Fitness Trainer A instructeur beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. 

INHOUD VAN DE OPLEIDING

  • Anatomie
  • Biomechanica
  • Inspanningsfysiologie
  • Krachttraining
  • Blessurepreventie
  • Voedingsleer
  • Trainingsleer

Daarnaast word je geschoold om als Fitness Trainer je klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en coachen om hun doelstellingen te bereiken.

Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven. Lessen zijn in groepsverband, indien nodig geven wij ondersteuning door 1-op-1 bijles of een extra les indien je een keer niet aanwezig kunt zijn!

Gedurende de opleiding Fitness Trainer A dien je 40 uur stage te lopen. Deze uren mag jezelf indelen op momenten dat het jou uitkomt. Tijdens de stage maak je de portfolio-opdrachten. 

EXAMEN EN DIPLOMERING 

Gedurende de opleiding Fitness Trainer A wordt je getoetst op de theorie en lever je een portfolio opdracht in. De opleiding world afgesloten middels een praktijkexamen. Na succesvolle afronding van deze niveau 3 opleiding ben je in het bezit van een erkend Fit!vak diploma Fitness Trainer A. Je kunt je na afronding gratis laten registreren in het registratiesysteem voor gekwalificeerde trainers op Fitned.nl

Cursus overzicht

Inschrijven
Cursusdata
10 X
per maand€ 99,-
Totaal€ 990,-
EX 250 EXAMENGELD

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina