Fitness Trainer A SPOED

Fitness Trainer A SPOED heeft dezelfde diplomering als de reguliere Fitness Trainer A opleiding. De spoed variant is vanzelfsprekend korter qua opleidingsduur. Bovendien komt er meer zelfstudie aan te pas.

Fitness Trainer A SPOED

Fitness Trainer A SPOED heeft dezelfde diplomering als de reguliere Fitness Trainer A. De spoed variant is vanzelfsprekend korter qua opleidingsduur. Bovendien komt er meer zelfstudie (5 tot 8 uur per week) aan te pas. De Fit!vak Fitnesstrainer A SPOED opleiding is bedoeld voor cursisten met veel ervaring in de fitnessbranche of die in het bezit zijn van een niet door Fit!vak erkend fitnessdiploma, zoals bijv. Sportmassage, Fysiotherapie, ALO of CIOS.

INHOUD VAN DE OPLEIDING

  • Anatomie
  • Biomechanica
  • Inspanningsfysiologie
  • Krachttraining
  • Blessurepreventie
  • Voedingsleer
  • Trainingsleer

Daarnaast word je geschoold om als Fitness Trainer je klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en coachen om hun doelstellingen te bereiken.

Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven. Lessen zijn in groepsverband, indien nodig geven wij 1-op-1 met een docent bijles of een extra les!

Gedurende de opleiding Fitness Trainer A SPOED dien je 25 uur stage te lopen. Deze uren mag jezelf indelen op momenten dat het jou uitkomt. Tijdens de stage maak je de portfolio-opdrachten. 

EXAMEN EN DIPLOMERING 

Gedurende de opleiding Fitness Trainer A SPOED wordt je getoetst op de theorie en lever je een portfolio opdracht in. De opleiding world afgesloten middels een praktijkexamen. Na succesvolle afronding van deze niveau 3 opleiding ben je in het bezit van een erkend Fit!vak diploma Fitness Trainer A. Je kunt je na afronding gratis laten registreren in het registratiesysteem voor gekwalificeerde trainers op Fitned.nl


10 X
€ 62,50
per maand
Totaal€ 625,-
  • ex Examengeld 250

Cursus overzicht

Cursusdata
Inschrijven
Startdatum Plaats Variant Cursusdata
Geen data beschikbaar

Hulp nodig?

10 X
€ 62,50
per maand
Totaal€ 625,-
  • ex Examengeld 250

Belastingvoordeel

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst.

Cursusgeld

Belastingsschaal

Drempel

Bereken uw voordeel

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze opleidingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de FAQ pagina