Fitness opleiding Sittard

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Sittard. Na iedere opleiding ontvang je een officieel erkend diploma. De meeste opleidingen in Sittard kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Alle lessen worden gegeven door prettige docenten met veel praktijkervaring. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Sittard? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Sittard?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Sittard.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A (fitness trainer a) diploma. Vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining vormen een belangrijk onderdeel. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. Tijdens de praktijklessen wordt de geleerde theorie direct toegepast. Onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A ( Fitvak A) diploma. Deze opleiding richt zich hoofdzakelijk op individuele begeleiding door het toepassen van de geleerde stof uit de Fitness trainer A opleiding. Na deze opleiding ben je in staat om (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.

Locatiegegevens

Fitland in Sittard staat voor professionele fitness en begeleid trainen. De locatie heeft ruime theorie- en meerdere praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen. De sportschool is gelegen aan de rand van het centrum, naast voetbalclub Fortuna Sittard en is daardoor eenvoudig te bereiken. Je kunt er gratis parkeren en de locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat je kunt verwachten bij Fitland Sittard:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Milaanstraat 115
6135 LH Sittard

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen