Fitness opleiding Rotterdam Alexander

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Rotterdam. Je wordt opgeleid door prettige docenten met veel ervaring. Daarnaast ontvang je na elke opleiding een erkend diploma. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Rotterdam? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Rotterdam?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Rotterdam.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A (fitness trainer a) diploma. Onderdelen die terugkomen binnen deze fitnessopleiding zijn bijvoorbeeld: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast. Hierdoor kun je de theorie nog beter bevatten.

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A (Fitvak A) diploma. Deze opleiding richt zich hoofdzakelijk op individuele begeleiding. De opgedane kennis uit jouw Fitvak A opleiding dient hiervoor als basis. Na deze opleiding ben je in staat om verschillende doelgroepen te begeleiden zoals (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Personal trainer business opleiding

In de opleiding Fitness Trainer Business leer je om jouw eigen bedrijf te starten binnen de fitnesswereld. Je leert over zaken als marketing, sales, strategie en branding. Uiteraard gaan we het ook hebben over de vele trends en ontwikkelingen binnen de markt van personal trainers. De focus van deze opleiding ligt op zakelijke stof en kennis.

Sport en voeding opleiding

Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een ervaren diëtist. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen. De opleiding is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en richt zich op voedingsplannen voor verschillende doelgroepen.

Locatiegegevens

Op een schitterende locatie van Fitland in Rotterdam Alexander vinden onze opleidingen plaats. Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem want er stopt namelijk een trein voor de deur. Wij maken gebruik van een royale theorie- en een praktijkruimte met alle mogelijke apparatuur. Naast alle geweldige faciliteiten van dit fitnesscentrum, wordt deze locatie zeer professioneel gerund, waardoor het volgen van onze opleidingen hier heel erg prettig is.

Wat je kunt verwachten bij Fitland Utrecht:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Hoofdweg 490
3067 GK Rotterdam Alexander