Fitness opleiding Leiderdorp

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Leiden. Alle lessen worden gegeven door ervaren docenten. Daarnaast ontvang je na iedere opleiding een erkend diploma. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Leiden? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Leiderdorp?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Leiden.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A (fitness trainer a) diploma. De volgende onderdelen komen zowel in de theorieals in de praktijklessen aan bod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A(Fitvak A) diploma. Deze opleiding richt zich hoofdzakelijk op individuele begeleiding door het toepassen van stof uit de Fitness trainer A opleiding. Na deze opleiding ben je in staat om 1-op-1 sporters, topsporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.

Locatiegegevens

Sportcity Leiderdorp staat voor professionele fitness en trainen onder goede begeleiding. 

De sportschool ligt in het centrum van Leidendorp en is eenvoudig te bereiken. De locatie heeft ruime theorie ruimte en beschikt over meerdere praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen.

Wat kan je verwachten bij Sportcity Leiderdorp:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Winkelhof 1
2353 EH Leiderdorp

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen