Fitness opleiding Assen

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Assen. Je ontvangt na iedere opleiding een erkend diploma. De meeste opleidingen in Assen kun je betalen in 10 maandelijks termijnen (zonder extra kosten). Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Assen? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Assen?


Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Assen.

Fitvak A opleiding

Je Fitvak A diploma is verplicht om als fitness trainer of personal trainer aan de slag te gaan. Tijdens de theorie- en praktijklessen leer je alles over anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven. Deze combinatie van theorie en praktijk wordt door onze cursisten als zeer prettig ervaren.

Meer informatie


Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A (Fitvak A) diploma. Tijdens deze opleiding leer je hoofdzakelijk om mensen individueel te begeleiden. De geleerde stof uit jouw Fitvak A opleiding dient hiervoor als basis. Na deze opleiding ben je in staat om (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren 1-op-1 te begeleiden.

Meer informatie


Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk dan alle fitness opleidingen.

Locatiegegevens

Fitland Assen is een modern fitnesscentrum en beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. De sportschool ligt op de grens van woonwijk Marsdijk en het industrieterrein, aan een doorgaande weg en is goed te bereiken. Er zijn ruim voldoende, gratis parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Het openbaar vervoer stopt ook nog eens vlakbij deze locatie.

Bij Fitland Assen staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Er zijn ruime theorieen praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen.

Wat je kunt verwachten bij Fitland Assen:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Nijverheidsweg 1
9403 VN Assen

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen