Fitness opleiding Arnhem

Locatiegegevens 

Onze locatie in Arnhem is een modern fitnesscentrum en beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bij onze locatie in Arnhem staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Er zijn ruime theorie- en praktijkruimtes aanwezig waardoor het zeer prettig is om hier jouw opleidingen te volgen.

Wat je kunt verwachten in Arnhem:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Prettige servicedesk

Hieronder tref je een overzicht van alle fitness opleidingen en fitness cursussen die wij aanbieden in Arnhem. Alle lessen worden vanzelfsprekend gegeven door ervaren docenten die zeer prettig zijn in omgang. Daarnaast ontvang je na iedere opleiding een erkend diploma. De meeste opleidingen kun je zonder extra kosten betalen in 10 maandelijks termijnen. Ben je van plan meerdere fitness opleidingen te gaan volgen in Arnhem? Bekijk dan eens onze personal trainer opleidingspakketten. Dit zijn voordelige opleidingspakketten waar je al snel honderden euro’s lesgeld mee bespaart.

Selecteer hieronder een fitness opleiding voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Arnhem?

Hieronder tref je een overzicht van de fitness opleidingen die je kunt volgen in Arnhem.

Fitvak A opleiding

Als je als fitness trainer of personal trainer aan de slag wilt gaan, moet je in het bezit zijn van dit Fitvak A (fitness trainer a) diploma. De volgende onderdelen komen zowel in de theorieals in de praktijklessen aan bod: anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining. Een lesdag bestaat voor circa 50% uit theorie- en 50% uit praktijklessen. In de praktijkles wordt de geleerde theorie direct toegepast, zodat de stof sneller wordt beheerst en meer gaat leven. Dit vinden onze cursisten erg prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding van de Fitness Trainer A opleiding. Deze opleiding richt zich hoofdzakelijk op individuele begeleiding, waarbij de geleerde stof uit de Fitness trainer A opleiding wordt gebruikt. Na deze opleiding ben je in staat om 1-op-1 sporters, topsporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren te begeleiden.

Meer informatie

Bootcamp Pro opleiding

Aan het eind van de cursus ben je in staat om een complete, veilige, uitdagende en leuke Bootcamp les te verzorgen voor verschillende niveaus en waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten waaraan een goede training moet voldoen. Daarnaast leren wij je ook hoe je met Bootcamp lessen een succesvolle en financieel interessante business kunt opbouwen.

Meer informatie

Obesitas begeleiding opleiding

Het aantal personen met obesitas in Nederland stijgt enorm. Hierdoor is de kans groot dat jij als trainer/coach ook in aanraking komt met deze doelgroep. Maar hoe kun jij deze klanten begeleiden? In ieder geval niet door alleen focus te leggen op trainen of alleen een voedingsplan te geven. Het is ingewikkelder dan dat. Heeft jouw klant eetbuien of is hij/zij echt eetverslaafd? Hoe herken je dit? En hoe kun jij als trainer/coach hier een belangrijke rol in spelen. Al deze elementen komen tijdens deze opleiding aan bod.

Meer informatie

Sport en voeding opleiding

Deze leerzame 4-daagse opleiding Sport & Voeding wordt gegeven door een ervaren diëtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om een gericht voedingsplan op te stellen. De opleiding is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en richt zich op voedingsplannen voor diverse doelgroepen.

Meer informatie

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Bekijk danalle fitness opleidingen.

Nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Adresgegevens

Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 7 beoordelingen