Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Antwerpen

Wil jij personal trainer of fitness instructeur worden en ben je woonachtig in België?  De leukste personal trainer opleidingen van België vind je bij Sport&People in Antwerpen. Je vindt hier een breed scala aan uitdagende fitness opleidingen voor beginners en gevorderden. Onze Personal Trainer opleidingen zoals Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B zijn EREPS (Europees) erkend. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief diploma waarmee je ook internationaal aan de slag kunt als personal trainer. Veel van onze personal trainer opleidingen kan je zowel online als klassikaal volgen. Jij kiest! 

  • NL-Actief / Fitvak / Nasm / ACE erkend
  • Ervaren docenten met veel praktijkervaring
  • Voordelige opleidingspakketten
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Zeer hoog slagingspercentage
  • Persoonlijke begeleiding

Welke fitness opleidingen kun je volgen in Antwerpen? 

Hieronder tref je een overzicht van de personal trainer en fitness opleidingen die je kunt volgen in Antwerpen. Staat jouw favoriete opleiding er niet tussen? Bekijk dan alle fitnessopleidingen om een andere locatie te vinden bij jou in de buurt.

Fitvak A opleiding

Onze fitness trainer a opleiding (Fitvak A) is een verplichte opleiding om als fitnessinstructeur aan het werk te kunnen. Vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining zullen uitgebreid aan bod komen tijdens deze opleiding. Theorie- en praktijklessen worden afgewisseld. Hierdoor kun je de opgedane theorie meteen in de praktijk toepassen. Hierdoor zal je de stof sneller kunnen beheersen. Onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding op de Fitvak A opleiding . De focus van de Fitvak B opleiding ligt op het individueel begeleiden van bijvoorbeeld (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Meer informatie

Kettlebell Pro opleiding

Trainen met kettlebells is erg populair. Tijdens de opleiding Kettlebell Pro leer je alles wat je moet weten over het gebruik van de Kettlebells en hoe je dit het beste kunt toepassen als personal trainer. Kettlebell Pro is een 2-daagse opleiding. De opleiding bestaat voornamelijk uit praktijklessen en slechts een klein gedeelte theorie.

Locatiegegevens

Fitopia is een unieke, moderne sportschool met uitgebreide en luxe faciliteiten op het gebeid van zowel inspanning als ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen aan de rand van Antwerpen op een eenvoudig bereikbare plek. De locatie heeft ruime theorie- en meerdere praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen.  

Wat kun je verwachten bij Fitopia:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer 
  • Prettige servicedesk
Sportschool Fitopia

Adresgegevens

Drabstraat 172 A
2640 Mortsel-Antwerpen

Sport & People Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 18 beoordelingen