Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fitness opleiding Antwerpen

Locatiegegevens

Fitopia is een unieke, moderne sportschool met uitgebreide en luxe faciliteiten op het gebeid van zowel inspanning als ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen aan de rand van Antwerpen op een eenvoudig bereikbare plek. De locatie heeft ruime theorie- en meerdere praktijkruimtes waardoor het zeer prettig is om hier je opleiding te volgen.  

Wat kun je verwachten bij Fitopia:

  • Uitstekende theorie- en praktijkruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer 
  • Prettige servicedesk
Sportschool Fitopia


Welke fitness opleidingen kun je volgen in Antwerpen? 

Hieronder tref je een overzicht van de personal trainer en fitness opleidingen die je kunt volgen in Antwerpen. Staat jouw favoriete opleiding er niet tussen? Bekijk dan alle fitnessopleidingen om een andere locatie te vinden bij jou in de buurt.

Fitvak A opleiding

Onze fitness trainer a opleiding (Fitvak A) is een verplichte opleiding om als fitnessinstructeur aan het werk te kunnen. Vakken als anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en krachttraining zullen uitgebreid aan bod komen tijdens deze opleiding. Theorie- en praktijklessen worden afgewisseld. Hierdoor kun je de opgedane theorie meteen in de praktijk toepassen. Hierdoor zal je de stof sneller kunnen beheersen. Onze cursisten ervaren dit als zeer prettig.

Meer informatie

Fitvak B opleiding

De Fitvak B opleiding is een vervolgopleiding op de Fitvak A opleiding . De focus van de Fitvak B opleiding ligt op het individueel begeleiden van bijvoorbeeld (top)sporters, mensen met blessures en/of speciale klachten, ouderen en jongeren.

Meer informatie

Kettlebell Pro opleiding

Trainen met kettlebells is erg populair. Tijdens de opleiding Kettlebell Pro leer je alles wat je moet weten over het gebruik van de Kettlebells en hoe je dit het beste kunt toepassen als personal trainer. Kettlebell Pro is een 2-daagse opleiding. De opleiding bestaat voornamelijk uit praktijklessen en slechts een klein gedeelte theorie.

Adresgegevens

Drabstraat 172 A
2640 Mortsel-Antwerpen

Sport & People Beoordeling door klanten: 9/10 - 12 beoordelingen