Wat kan je verwachten en wat is mogelijk

– Professionele website
– Ledenadministratie systeem

Sport&People is meer dan alleen een opleidingsinstituut, wij willen jou ook echt helpen succesvol te zijn als personal trainer. Hierdoor werken wij intensief samen met top partners.

Partners:

http://www.lookizi.nl/izi-producten/responsive-website/

Gedurende jouw personal trainer opleiding gaan wij samen met jou een state of the art website bouwen, zodat als de opleiding afgerond is jij direct een super start kan maken. Deze website wordt professioneel neergezet en zorgt ervoor dat jij lokaal zeer goed gevonden gaat worden.

Ons doel hiermee is, dat jij volledig moet kunnen focussen op jouw klanten en het echte werk. Wij willen jou compleet ontzorgen en helpen jouw bedrijf direct en in de toekomst te boosten met nieuwe aanvragen van geïnteresseerde.

https://www.paynplan.nl 

Met onze exclusieve partnership met Pay n Plan gaan wij nog een stap verder om jou te ontzorgen. Via de Pay n plan App beschik je over een volledig geautomatiseerd ledenadministratiesysteem, inclusief het afhandelingen van betalingen, lesplanning en exports voor je boekhouding.

Je hebt geen incassocontract nodig van een bank maar kunt direct vanaf dag 1 starten met het incasseren van je leden via de handige SEPA incasso functie. Heb je een stornering? Wij sturen automatish reminders om ervoor te zorgen dat je de betaling alsnog krijgt.
Via Pay n Plan kun je afspraken met je klanten inboeken voor groeps en/of prive lessen. Alleen de leden die betaald hebben kunnen inschrijven op de lessen via een rittenkaart of abonnement.
Verder heb je toegang tot handige management informatie zoals bijvoorbeeld wie je actieve leden zijn, zodat je jouw bedrijf goed kunt sturen.
Bij de dienstverlening van Pay n Plan zit gratis uitleg en support inbegrepen. Heb je een vraag, dan kun je altijd bellen of mailen.
Wil je gebruik maken van Pay n Plan, je krijgt nu korting via ons. normaal €79,95 nu €59,95 per maand.
Meer informatie nodig, neem contact met ons op. 08-3032812