Personal Trainer Business

Slide background
Slide background

Personal trainer – Business

Ben jij minimaal in het bezit van het Fit!vak Fitnesstrainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training bedrijf opzetten of meer omzet halen uit je huidige business? 

Schrijf je dan NU in voor de 2 daagse cursus Personal Trainer Business voor slechts €225,- inclusief cursusmaterialen en certificaat!

Veel sport, fitness of health professionals beginnen als trainer in loondienst maar gaan uiteindelijk als zelfstandig ondernemer aan de slag. Welke vorm je ook kiest, het gaat dan om meer dan alleen het trainen, lesgeven of ondersteunen van klanten. Als professional werk je dan aan de opbouw van jouw eigen bedrijf.

In deze cursus wordt uitgebreid stil gestaan bij het bouwen aan jouw bedrijf van marketing tot sales maar ook hoe bepaal je nu jouw strategie of branding. Uiteraard gaan we het ook hebben over het vak personal training, de trends en de ontwikkelingen maar alles zal te maken hebben met business gerelateerde stof en kennis.

Uit de praktijk is gebleken dat veel trainers starten met training geven maar de randvoorwaarden van ondernemen niet begrijpen of niet serieus nemen. Hierdoor is het % van de trainers die stopt extreem hoog namelijk 80% haalt het 2de jaar niet. Met deze cursus willen we startende trainers of trainers die al even bezig zijn de juiste handvaten en tips geven om ook op de langer termijn succesvol te zijn.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

 • Het vak Personal Training
 • Ontwikkelingen en trends op het gebied van Personal Training
 • Bepalen van jouw missie, strategie, branding, en marketing
 • Bepalen van jouw verkoop, service, management en groei en bloei
 • Nieuwe, interessante doelgroepen Personal Trainers
 • Verdien modellen
 • Businessmodellen (Employee-, License- en Rentmodel)
 • Coaching en gesprekstechnieken

Sport&People opleidingen. Voor het hoogste niveau sportprofessionals!

Waarom bij ons een opleiding volgen?

Sport&People is een rijkserkend Fitvak opleidingsinstituut dat op het hoogste niveau haar fitnesscursussen verzorgt. Met een diploma van Sport&People kan je gerust solliciteren en ben je klaar voor de arbeidsmarkt!

 •  Top locaties
 •  Ervaren docenten
 •  Persoonlijke begeleiding

Fit!vak & het Ministerie van Volksgezondheid ondersteunen Sport&People.

Cursus details

DoelgroepCursisten die graag als Personal Trainer aan de slag willen en naast de inhoudelijke kennis vanuit de opleidingen Fitnesstrainer A en B, kennis op willen doen over de “zakelijke kant” van het vak en het eventueel opzetten van een eigen Personal Training bedrijf.
ToelatingEr zijn geen specifieke eisen verbonden aan deelname. Wel is het raadzaam om allereerst inhoudelijke kennis en vaardigheden op te doen bij de opleiding Fitnesstrainer A.
Cursesmaterialeno.a. boek “Bouw jouw business t.w.v. €28,95 en Bouw jouw brand t.w.v. €18,95 certificaat Personal Trainer en gratis koffie/thee tijdens de gehele cursus
OmvangDagcursus: 2 lesdagen van ca. 9.30-16.30.
ZelfstudieCirca 6-8 uur (afhankelijk van voorkennis).
StageN.v.t.
DiplomeringCertificaat Personal Trainer Business (geen examen).
LeeftijdMinimaal 18 jaar.
Cursusprijs€225,-*
* inclusief cursusmaterialen, certificaat en koffie/thee.
DataData en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De cursus zal van start gaan bij een minimale deelname van 15 cursisten.

Partners

Paste your AdWords Remarketing code here