Opleidingslocaties

Onze opleidingslocaties

Amsterdam/Amstelveen – Healthcity

Escapade 1, 1183 NM Amstelveen

HealthCity Amstelveen Premium is een moderne sportschool met uitgebreide en luxe faciliteiten op het gebeid van zowel inspanning als ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen aan de rand van Amstelveen op een eenvoudig bereikbare plek.

Ben je al lid van deze Premium club? Dan kun je onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen én gratis gebruik maken van het uitgebreide wellnesscomplex met onder andere: een zwembad, sauna, jacuzzi en kruidenbad.

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Rotterdam – Fitland Centrum

Delftseplein 28, 3013 AA, Rotterdam

In onze sportschool in Rotterdam Centrum vind je een prettige sportomgeving waarin jij kunt werken aan een gezonde en energieke leefstijl. We nodigen je uit om kennis te maken, dan kiezen we samen het pakket dat bij jou past.

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Eindhoven – Sportvision

Bedrijvenweg 9, 5627 BW Eindhoven

Sportvision Eindhoven is een gevestigde naam in Eindhoven. De sportschool is gelegen op het bedrijven van Eindhoven en zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg. Al jaren staat Sportvision in Eindhoven bekend als de expert in fitness en ontspanning. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je lessen te halen wat er in zit!

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Utrecht – Fitland

Middenwetering 21, 3543 AR Utrecht

Direct achter shopping centre “The Wall” in Utrecht is Fitland – Real Fitness Utrecht gevestigd. De sportschool is gevestigd in de wijk Leidsche Rijn en uitstekend bereikbaar via de A2 en beschikt tevens over ruim voldoende overdekte parkeerplaatsen welke gratis beschikbaar zijn voor de leden. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat erin zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, een prachtige luxe spa en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Groningen – Trainmore

Munnekeholm 1, 9711 JA  GRONINGEN

Bij TrainMore Groningen willen wij mensen stimuleren om vaker te bewegen. Leden die meer komen sporten krijgen een forse korting. Wij willen niet slechts een lidmaatschap verkopen, maar een levensstijl.

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Zwolle – Fitland

Stadionplein 16 | 8025 CP Zwolle

In het IJsseldelta Stadion (de thuishaven van PEC Zwolle) is Fitland – Real Fitness Zwolle Stadion gevestigd. De mooie sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainings- en spafaciliteiten en daarnaast ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar recht voor de deur. Bij Fitness Zwolle Stadion, in de wijk Wipstrik Zwolle, staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, small group trainingen en een zeer luxe spa in de kleedkamers zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Maastricht – Club Pellikaan

Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht

Sporten met de hele familie: dat kan bij Club Pellikaan Maastricht. Wij bieden méér dan een gewone sportschool. Je voelt de persoonlijke aandacht. Activiteiten voor alle leeftijden: van 0 tot 95 jaar. Aansluitend bourgondisch nagenieten in onze gezellige Coffee Club. Clubmanager Deborah van den Eerenbeemt nodigt je graag uit op de club. Samen met haar team staat ze voor je klaar.

Klik hier als je benieuwd bent naar de locatie!

Den Haag

In maart 2017 starten wij ook in Den Haag. Exacte locatie volgt spoedig. Bel 085 30 32 812 voor meer informatie.

Breda

In maart 2017 starten wij ook in Breda. Exacte locatie volgt spoedig. Bel 085 30 32 812 voor meer informatie.

Paste your AdWords Remarketing code here