Fitnessopleidingen Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B, Personal training

Slide background
Slide background

Fitnessopleidingen

SPORT&PEOPLE FITVAK IS DE NR 1. FITNESS OPLEIDINGSINSTITUUT VAN NEDERLAND. 

Klik op èèn van de bovenstaande links voor meer informatie of bel 0853032812.

Fitnesstrainer A

Wil je graag aan de slag als fitness trainer, dan is dit de opleiding die jou klaar stoomt voor de arbeidsmarkt. Sport&People maakt van jou een fitnessprofessional.

Als fitness trainer beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. De volgende onderdelen komen zowel in de theorie- als in de praktijklessen aanbod; anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie, blessurepreventie, voedingsleer en trainingsleer.

Daarnaast word je geschoold om als fitness trainer je klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en coachen om hun doelstellingen te bereiken.

Deze opleiding wordt op diverse locaties in Nederland gegeven. Zo kun je in AmsterdamRotterdamUtrechtEindhovenGroningenZwolleDen Haag en Maastricht terecht voor deze opleiding fitness trainer A.

Wil jij een leuke baan in de fitnessbranche en zoek je een goede opleiding, dan is deze cursus fitness trainer A iets voor jou! Schrijf je snel in!

Sport&People opleidingen. Voor het hoogste niveau fitnessprofessionals!

Fitnesstrainer B

Wil je graag aan de slag als ervaren fitness trainer en heb je al een diploma fitness trainer A, dan is de opleiding fitness trainer B iets voor jou! Sport & People maakt van jou een Fitness professional en probeert samen met jou te zoeken naar een leuke baan na de opleiding.

Sport&People heeft al honderden mensen opgeleid voor fitness trainer B en hierdoor meegeholpen om een top personal trainer te worden. Fitness trainer B is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het fitness trainer A. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken daar omheen. De cursist is hierna in staat om gemiddelde sporters, topsporters en mensen met blessures en /of speciale klachten te begeleiden. Zo kun je in AmsterdamRotterdamUtrechtEindhovenGroningenZwolleDen Haag en Maastricht terecht voor deze opleiding fitness trainer B.

Wil jij een leuke baan in de sportbranche en zoek je een goede opleiding, dan is deze cursus Fitness Trainer B iets voor jou! Schrijf je snel in!

Personal Trainer Pakketten

Wil je graag aan de slag als Personal Trainer en een opleiding volgen van één de beste personal Trainers van Nederland dan is dit jou kans. De cursussen Personal Trainer zorgen ervoor dat je klaar bent voor de arbeidsmarkt, maar ook dat je op een professionele manier een eigen bedrijf kan starten. De opleiding Personal Trainer is verreweg het meest populair door het ruime aanbod aan Personal Trainer Pakketten die bij iedere behoefte aansluit. Te volgen in onder andere AmsterdamRotterdamUtrechtEindhovenGroningenZwolleDen Haag en Maastricht

Wil jij een leuke baan in de fitnessbranche en zoek je een goede opleiding, dan is deze cursus Personal Trainer iets voor jou! Schrijf je snel in!

Groepslesdocent

Het doel van de cursus groepslesdocent is om je voor te bereiden op het geven van groepslessen waarbij een didactisch model gehanteerd wordt voor het plannen en organiseren van trainingsactiviteiten. Je kunt deelnemers voorlichten en adviseren met betrekking tot fitheid en gezondheid, benodigdheden, materiaal en blessurepreventie.

Wil je graag aan de slag als groepslesdocent en een cursus volgen van ervaren docenten uit de praktijk, dan is dit jouw kans. Te volgen in AmsterdamRotterdamUtrechtEindhovenGroningenZwolleDen Haag en Maastricht.

Wil jij een leuke baan in de sportbranche en zoek je een goede opleiding, dan is deze cursus Groepslesdocent iets voor jou! Schrijf je snel in!

Paste your AdWords Remarketing code here